Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

20st. Fidget-lelut Pop it Stress Ball Leksak Relax Antistres

1 / 1

20st. Fidget-lelut Pop it Stress Ball Leksak Relax Antistres

17 €

-75%

Rek pris. 69 €
Tämä tuote on paketti, jossa on hämmentäviä leluja. Ne ovat pieniä leluja, joita voi pitää kädessäsi. Suurin osa leluista on taskukokoisia ja erittäin kannettavia, joten voit pelata toimistossa, kotona, kirkossa, kirjastoissa, linja-autoasemalla ja t
  • Pop It Fidget Toys
  • Paras syntymäpäivälahja Paras lasten joululahja
Lue lisää

Tämä tuote on paketti, jossa on hämmentäviä leluja. Ne ovat pieniä leluja, joita voi pitää kädessäsi. Suurin osa leluista on taskukokoisia ja erittäin kannettavia, joten voit pelata toimistossa, kotona, kirkossa, kirjastoissa, linja-autoasemalla ja tien päällä, jopa matkaleluina. Nämä aistinvaraiset lelut on valmistettu myrkyttömistä, ei-allergisoivista materiaaleista. Ne ovat upeita lahjoja miehille, naisille, lapsille, perheelle ja työtovereille.

Paketti sisältää:


Fidget-lelujen määrä: 20 kpl

Katso ensimmäinen kuva.

HUOMAUTUS! Alle 3-vuotiaat lapset eivät käytä sitä.

1. Näytön ja valotehosteiden erilaisuudesta johtuen todellinen väri voi poiketa hieman kuvan väristä.

2. Anna 1-3 cm erota manuaalisen mittauksen vuoksi.


Kuinka fidgetit (kuten Tangle) luovat keskittymisen ADHD-lapsille


Fidget-lelut (tai "pillerit") voivat auttaa ADHD / STEAM-lapsia keskittymään.


Mutta mitä sitten? Kuinka lelu voi auttaa häiritsemättä?


Tutkimuksia on meneillään, ja paljon on edelleen epäselvää siitä, miten aivot toimivat. Tällä hetkellä ajatus on, että ADHD-lapsilla on alhainen dopamiinipitoisuus aivoissa, mikä vaikuttaa johtamistaitoihin, kuten suunnitteluun ja keskittymiseen. Joillakin lapsilla on lääkkeitä dopamiinipitoisuuden nostamiseksi, ja uskotaan, että dopamiinia voidaan nostaa aktivoimalla muita aivojen osia. Yksi tapa tehdä se on hyvä "fidget".


Muille kuin ADHD-ihmisille keskittyminen on yleensä parempi, jos keskityt vain yhteen asiaan kerrallaan. Mutta ADHD-aivojen kohdalla voi olla hyvä olla tekemässä kahta asiaa - ensisijainen tehtävä ja "liikkeellä" -toiminta, joka auttaa aivoja keskittymään ensisijaiseen tehtävään.


Mikä on "fidget"?

Sen ymmärtämiseksi paremmin on tärkeää määritellä "fidget". "Fidget" on toimintaa, joka auttaa lasta pysymään mukana tehtävässä käyttämällä toista mieltä sivussa. Esimerkiksi, jos lapsen on kuunneltava opettajaa (kuuloa), lapselle on helpompaa, jos hänen annetaan myös liikkua. Tai jos lapsi aikoo lukea (näky), voi olla hyödyllistä kuunnella musiikkia samanaikaisesti. Ajatuksena on, että tämän "vierekkäisen" toiminnan tulisi vaikuttaa muihin aisteihin, jotta ensisijainen toiminta helpottuu.


On olemassa monia erilaisia ​​"fidgettejä", jotka voivat auttaa. Purukumi voi olla hyvä, samoin kuin kirjoitus muistikirjaan luennon aikana. Musiikin kuuntelu opiskelun aikana voi olla hyödyllistä joillekin. Ja voidakseen liikkua - kuten keinutella, rumpata kynällä, potkia jaloilla jne. voi myös auttaa.

Pikafaktat

  • Pop It Fidget Toys
  • Paras syntymäpäivälahja Paras lasten joululahja
Upptäck mer inom Lelut Sisäleikit
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .