Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Baby Born Adventskalender 2020
Baby Born Adventskalender 2020

1 / 2

Baby Born Adventskalender 2020

81 €
Baby Bornin joulukalenteri, jossa on paljon joulutarvikkeita nukkeesi. 24 ovea yllätyksillä Baby Bornille. Uusi ovi päivässä aika jouluaattoon tuntuu erityisen hauskalta. Taattu menestys kaikille Baby Born -faneille! Hanki joulutunnelma ja tee nukest
Lue lisää

Baby Bornin joulukalenteri, jossa on paljon joulutarvikkeita nukkeesi. 24 ovea yllätyksillä Baby Bornille. Uusi ovi päivässä aika jouluaattoon tuntuu erityisen hauskalta. Taattu menestys kaikille Baby Born -faneille! Hanki joulutunnelma ja tee nukestasi todella jouluystävällinen tämän adventtikalenterin sisällön avulla. Vauvasi syntynyt saa uusia vaatteita, asusteita ja asusteita. Jouluaattona hän voi olla todella joulumainen ja nauttia joulun ilmapiiristä ja jouluruokasta. Sisältää: vartalo, housut, mekko, joulupukin hattu, hattu. laukku, tutti, kengät, lautaset, tutti, pullo, tutinpidin jne. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .