Beckasin aluslakana länsi-intialaista puuvillasatiinia 400 tc

Beckasin aluslakana länsi-intialaista puuvillasatiinia 400 tc
Lähetä ystävälle

-40%

alk. € 29.99
Ovh. € 49.99
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-3 työpäivää

Tuotteen myy IREKO Eksjö AB

Lisää kauppiaalta IREKO Eksjö AB IREKO Eksjö AB on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta IREKO Eksjö AB. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Arla-aluslakana 150/190/260 x 270 cm Beckasinilta 400 tc:n puuvillasatiinia. Nyt voit nukkua kuin viiden tähden luksushotellissa kotona omassa sängyssäsi. Petaa saavuttaaksesi aidon hotellitunteen parhainta hotellilaatua olevalla parivuodelakanalla. Raikas valkoinen satiini 100-prosenttisesta puuvillasta, jonka langan tiheys on 400 tc, muodostaa silkkimatan ja sileän pinnan. Tiheästi kudottu puuvillasatiini antaa viileän ja mukavan tunteen iholle.

Saatavana useita eri kokoja. Täydennä muiden puuvillaliinavaatteiden kanssa täydellistä petausta varten. Hae sanalla "Beckasin", jotta voit nähdä kaikki tuotteemme.

Mitä Beckasinin Länsi-Intian puuvillasatiinituotteet tarkoittavat?

Länsi-Intian puuvillavalikoimamme edustaa houkuttelevia ja kohtuuhintaisia tuotteita, jotka ovat turvallinen ja fiksu valinta hintatietoiselle asiakkaalle. Suurilla ostomäärilla ja yksinkertaistetuilla pakkauksilla saavutetaan alhaisemmat hinnat uhraamatta turvallisuutta ja huolehtimista arvoketjun vaikutuksesta ihmisiin ja ympäristöön. Tuotteiden laatu on Beckasinin varmistama, mikä takaa, että ne täyttävät korkeat vaatimukset ja tarjoavat parhaan mahdollisen laadun parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Oeko-Tex® -sertifioitu tekstiili ja täyttää siten korkeat sosiaaliekologiset vaatimukset, mikä tarkoittaa, että ne eivät sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja. Täydennä mielellään toisella Beckasinin satiinikudotulla puuvillavuodevaatteella saadaksesi täydelliset vuodevaatteet. Tee haku sanalla "Beckasin" löytääksesi lisää tuotteitamme.Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Seuraa

Lisää koko seurantaan

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 6 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 3 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 1 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »