Beckasin Painopeitto 12 kg Päällinen Harmaata Puuvillasatiinia

Beckasin Painopeitto 12 kg Päällinen Harmaata Puuvillasatiinia
Lähetä ystävälle

-26%

€ 216
Ovh. € 294
alk 9 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-3 työpäivää

Tuotteen myy IREKO Eksjö AB

Lisää kauppiaalta IREKO Eksjö AB IREKO Eksjö AB on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta IREKO Eksjö AB. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Beckasin painopeitto 12 kg Päällinen harmaata puuvillasatiinia. Peitto on suunniteltu luonnollisella tavalla vähentämään stressiä, rentouttamaan ja edistämään hyvinvointia. Hyvä lahja itsellesi tai läheisillesi. Painava peitto auttaa hermostoa rentoutumaan stimuloimalla tunnetta tulla halatuksi tai sylissä pidetyksi, jolloin nukahdat nopeasti ja nukut paremmin.

Taskuissa on hypoallergeenisia, myrkyttömiä ja hajuttomia kristallisoituja hiekkapellettejä (lasihelmiä), ja ne jakavat painon tasaisesti niin, että peitto painautuu tiiviisti vartaloa vasten antaen miellyttävän sisäänsä sulkevan paineen – kuin lämpimän halauksen. Tämän monet kokevat miellyttävämmäksi kuin perinteisen pallo- tai ketjupeiton. Painopeitto jakaa painon vartaloa vasten ja saa kehon erittämään hormoneja, jotka lievittävät ahdistuneisuutta ja rauhoittavat. Verenpaine laskee, hengitys rauhoittuu ja tämä parantaa huomattavasti unen laatua.

Harmaata puuvillasatiinia oleva päällinen (arvo 469 kr) sisältyy hintaan, ja se tuntuu viileältä ja miellyttävältä ihoa vasten ja voidaan pestä pesukoneessa 60 asteessa. Itse peitolle suositellaan kuivapesua tai tuuletusta. Jos haluat painopeiton, jonka voi pestä pesukoneessa, suosittelemme jaettavaa painopeittoa.

Erinomainen apu mm. unihäiriöihin, päivä- ja yöaikaiseen ahdistukseen, dementiaan, ahdistukseen, anoreksiaan/bulimiaan, autismiin, Aspergerin oireyhtymään, ADHD:hen, psykoosiin, psyykkisiin ongelmiin, aivovammoihin, neurologisiin sairauksiin yms.

Turvallinen ja varma: Öko-Tex- ja CE-sertifioitu

Beckasinin painopeitoilla on Öko-Tex®-merkintä, mikä tarkoittaa sitä, että tuotteet on sertifioinut kansainvälinen valvontaelin Oeko Tex Association. Merkintä tarkoittaa sitä, että tekstiilit on testattu tarkoin ja että ne eivät sisällä lisäaineita, jotka voisivat olla haitallisia iholle ja terveydelle.

Beckasinin painopeitot on testattu ja hyväksytty lääkinnälliseksi tuotteeksi ja siksi niitä voidaan käyttää myös terveydenhuollossa, jossa toimivuudelta ja turvallisuudelta vaaditaan paljon. CE-sertifioinnin antama laatutakuu lääkinnällisistä laitteista annetun direktiivin 93/42/ETA (MDD) mukaisesti, mikä takaa parhaan mahdollisen laadun.

Painopeittoa on saatavana eri kokoja ja painoja: 2,6 kg, 5 kg, 7 kg, 10 kg ja 12 kg. Muut painot saat näkyviin hakemalla sanalla Beckasinin painopeitto.

Mikä on oikea paino minulle?

Se, mikä paino on juuri sinulle oikea, on hyvin yksilöllistä. 7 kg:n peittomme on yleisimmin käytössä aikuisilla ja yli 8-vuotiailla lapsilla, ja voit pitää sitä lähtökohtana, jollet ole varma valinnastasi. Jos sinulla on nukahtamisvaikeuksia, mutta muuten nukut hyvin, tai jos heräät monta kertaa yössä, kannattaa valita painoksi 7–10 kg. Muista, että painopeittojemme paino jakautuu tasaisesti. Jos toivot stimuloivampaa vaikutusta, valitse painavampi peitto. Jos kärsit kovasta jännityksestä ja olet hyvin ahdistunut tai aggressiivinen, aistiesi stimulointi on vaikeampaa ja voit tarvita 12 kg:n painopeiton. Jos olet kokeillut 10 kg:n painopeittoa ja todennut, että se ei riitä, voit siirtyä 12 kg:n peittoon. Se voi olla hyvä myös silloin, kun toivot nopeasti vaikutuksia lyhyessä ajassa.

Vinkkinä voimme kertoa, että aluksi painopeittoa kannattaa käyttää ainoastaan lyhyempiä ajanjaksoja, kuten päiväunilla, tv:tä katsoessasi tai lukiessasi. Jollet ole käyttänyt painopeittoa aiemmin, keholla kestää jonkin aikaa tottua siihen.

Mitat n. 150 x 210 cm
Paino: 12 kg

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Beckasin
Väri Harmaa
Materiaali Puuvilla
Sukupuoli unisex
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 40 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 21 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 9 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »