Beckasin painopeitto 5 kg Päällinen harmaata puuvillasatiinia.

Beckasin painopeitto 5 kg Päällinen harmaata puuvillasatiinia.
Lähetä ystävälle

-15%

€ 149
Ovh. € 176
alk 6 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-3 työpäivää

Tuotteen myy IREKO Eksjö AB

Lisää kauppiaalta IREKO Eksjö AB IREKO Eksjö AB on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta IREKO Eksjö AB. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Beckasin painopeitto 5 kg (suositusikä n. 4–7 vuotta). Päällinen harmaata puuvillasatiinia. Suunniteltu luonnollisella tavalla vähentämään stressiä, rentouttamaan ja edistämään hyvinvointia. Hyvä lahja itsellesi tai läheisillesi. Painava peitto auttaa hermostoa rentoutumaan stimuloimalla tunnetta tulla halatuksi tai sylissä pidetyksi, jolloin nukahdat nopeasti ja nukut paremmin.

Taskuissa on hypoallergeenisia, myrkyttömiä ja hajuttomia kristallisoituja hiekkapellettejä (lasihelmiä), ja ne jakavat painon tasaisesti niin, että peitto painautuu tiiviisti vartaloa vasten antaen miellyttävän sisäänsä sulkevan paineen – kuin lämpimän halauksen. Tämän monet kokevat miellyttävämmäksi kuin perinteisen pallo- tai ketjupeiton. Painopeitto jakaa painon vartaloa vasten ja saa kehon erittämään hormoneja, jotka lievittävät ahdistuneisuutta ja rauhoittavat. Verenpaine laskee, hengitys rauhoittuu ja tämä parantaa huomattavasti unen laatua.

Harmaata puuvillasatiinia oleva päällinen (arvo 415 SEK) sisältyy hintaan, ja se tuntuu viileältä ja miellyttävältä ihoa vasten ja voidaan pestä pesukoneessa 60 asteessa. Itse peitolle suositellaan kuivapesua tai tuuletusta, mutta se voidaan pestä myös pesukoneessa käsinpesua vastaavalla ohjelmalla pesupussissa.

Erinomainen apu mm. unihäiriöihin, päivä- ja yöaikaiseen ahdistukseen, ahdistukseen, anoreksiaan/bulimiaan, autismiin, Aspergerin oireyhtymään, ADHD:hen, psykoosiin, psyykkisiin ongelmiin, aivovammoihin, neurologisiin sairauksiin yms.

Turvallinen ja varma: Öko-Tex- ja CE-sertifioitu

Beckasinin painopeitoilla on Öko-Tex®-merkintä, mikä tarkoittaa sitä, että tuotteet on sertifioinut kansainvälinen valvontaelin Oeko Tex Association. Merkintä tarkoittaa sitä, että tekstiilit on testattu tarkoin ja että ne eivät sisällä lisäaineita, jotka voisivat olla haitallisia iholle ja terveydelle.

Beckasinin painopeitot on testattu ja hyväksytty lääkinnälliseksi tuotteeksi ja siksi niitä voidaan käyttää myös terveydenhuollossa, jossa toimivuudelta ja turvallisuudelta vaaditaan paljon. CE-sertifioinnin antama laatutakuu lääkinnällisistä laitteista annetun direktiivin 93/42/ETA (MDD) mukaisesti, mikä takaa parhaan mahdollisen laadun.

Painopeittoa on saatavana eri kokoja ja painoja: 2,6 kg, 5 kg, 7 kg, 10 kg ja 12 kg. Muut painot saat näkyviin hakemalla sanalla Beckasinin painopeitto.

Mikä on oikea paino minulle?

Se, mikä paino on juuri sinulle oikea, on yksilöllistä, mutta 2,6 kg on useimmissa tapauksissa hyvä vaihtoehto 0–3-vuotiaille lapsille. 

Vinkkinä voimme kertoa, että aluksi painopeittoa kannattaa käyttää ainoastaan lyhyempiä ajanjaksoja, kuten päiväunilla, tv:tä katsoessasi tai lukiessasi. Jollet ole käyttänyt painopeittoa aiemmin, keholla kestää jonkin aikaa tottua siihen.

Mitat: n. 105 x 150 cm
Paino: 5 kg

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Seuraa

Lisää koko seurantaan

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 28 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 15 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 6 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »