Beckasin pussilakana 400 tc:n ensiluokkaista puuvillasatiinia hopeabrodeerauksella

Beckasin pussilakana 400 tc:n ensiluokkaista puuvillasatiinia hopeabrodeerauksella
Lähetä ystävälle

-54%

alk. € 64
Ovh. € 142
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-7 työpäivää

Tuotteen myy IREKO Eksjö AB

Lisää kauppiaalta IREKO Eksjö AB IREKO Eksjö AB on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta IREKO Eksjö AB. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Argentum eksklusiivinen peite 400 tc:n puuvillasatiinia, 2 kpl tyynyliina 50 x 60 cm tai 1 kpl tyynyliina 50 x 90 cm ja pussilakana 150 x 210 cm parasta hotellilaatua. Koristeltu kaksinkertaisesti brodeeratulla hopeisella boordilla, tyynyliina 5 cm leveällä reunuksella. Korkealaatuinen satiini 100% :n puuvillasta ja 400 tc: n tiheys luo silkkimatan ja sileän pinnan. Tiheästi kudottu puuvillasatiini antaa viileän ja mukavan tunteen iholle. Saatavana myös king-size-pussilakana ja tyynyliina. Hae sanalla "Beckasin" saadaksesi esiin kaikki tuotteemme.

Petaa sänkysi 5-tähden hotellin laadusta tehdyistä vuodevaatteilla, jotka ovat raikasta valkoista puuvillasatiinia ja nuku kuin kuninkaallinen kotona omassa sängyssä 365 yötä vuodessa.

Oeko-Tex® -sertifioitu tekstiili ja täyttää siten korkeat sosiaaliekologiset vaatimukset, mikä tarkoittaa, että ne eivät sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja. Täydennä mielellään toisella Beckasinin satiinikudotulla puuvillavuodevaatteella saadaksesi täydelliset vuodevaatteet. Tee haku sanalla "Beckasin" löytääksesi lisää tuotteitamme.

Beckasin-tuotemerkin huippulaatuiset vuodevaatteet on valmistettu parhaasta mahdollisesta -kaikkein hienoimmasta ja pitkäkuituisimmasta puuvillasta. Tuotteisiin kuuluu Beckasinin 14 vuorokauden "nuku hyvin- takuu", mikä tarkoittaa, että saat rahat takaisin, jos vastoin odotuksia et olisi tyytyväinen ja nukkuisi hyvin uusissa vuodevaatteissasi.

On monia syitä, miksi puuvilla on aikamme suosituin tekstiili; Se on pehmeä, monipuolinen, kestävä (korkealaatuinen) ja suhteellisen edullinen. Puuvillan laatu määräytyy pääasiassa kuitujen pituuden eli yksittäisten kuitujen pituuden mukaan, joista kangas koostuu. Pitkistä puuvillakuiduista valmistetut tekstiilit ovat yleensä laadukkaampia kuin lyhyistä kuiduista valmistetut kankaat.

Kestävyys: Pidempiä kuituja voidaan kehrätä hienommaksi langaksi. Hieno lanka puolestaan tekee kankaasta tiheämmän, minkä tuloksena saadaan vahva ja kestävä kangas.

Pehmeys: Toinen pitkien kuitujen etu on, että niistä tulee paljon pehmeämpi lanka. Lyhyitä kuituja on vaikeampi kehrätä langaksi ilman, että kuitujen päät tulevat esiin joka puolelta. Pidemmät puuvillakuidut voidaan pitää lähellä toisiaan, mikä estää niitä liikkumasta eri suuntiin.

Hengittävyys: Yksi syy, miksi jotkut kankaat "hengittävät" huonommin kuin muut johtuu yksittäisten lankojen välillä olevista pienistä ilmataskuista, jotka eristävät lämpöä. Pitkistä, hienoksi kehrätyistä kuiduista valmistettu puuvillaa voidaan kutoa hyvin tiiviisti. Se eliminoi ilmataskut ja näin voit välttää epämiellyttävän, hikoilevan tunteen, joka on tapana yhdistää vähäiseen hengittävyyteen.

Satiinikudottu puuvilla on tunnettu ylivoimaisesta lujuudestaan, kestävyydestään ja erinomaisesta mukavuudesta. Monimutkainen kudontatekniikka, johon puuvillasatiinin erityisominaisuudet perustuvat (satiinin kudonnassa langat menevät neljän langan yli, yhden ali, neljän yli ja niin edelleen) tarkoittaa, että lanka tulee ulos kankaan pinnalle ilman, että sitä häiritsee vastaantuleva lanka. Se antaa satiinille tasaisen, sileän ja pehmeän pinnan, jossa on erinomainen kiilto. Puuvillan raaka-aineen laatu vaihtelee kuitenkin eri viljelyalojen välillä, mistä syystä Beckasinilla on selkeä laatupolitiikka, joka takaa, että vuodevaatteidemme kuten tyynyliinojen, pussilakanoiden ja aluslakanoiden 100-prosenttisen puuvillasatiinin valmistuksessa saa käyttää vain parhainta puuvillaraaka-ainetta, joka noudattaa ja täyttää Beckasinin tiukasti asetetut säännöt koskien muun muassa sosiaalista vastuuta, vesihuoltoa, ilmastovastuuta ja sadonkäsittelyä.


Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Seuraa

Lisää koko seurantaan

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 20 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 13 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 8 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »