Beckasin vartalotyyny ja raskaustyyny Eleonora Harmaata puuvillasatiinia

Beckasin vartalotyyny ja raskaustyyny Eleonora Harmaata puuvillasatiinia
Lähetä ystävälle

-14%

€ 65
Ovh. € 76
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  1-3 työpäivää

Tuotteen myy IREKO Eksjö AB

Lisää kauppiaalta IREKO Eksjö AB IREKO Eksjö AB on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta IREKO Eksjö AB. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.

Beckasinin vartalo- ja raskaustyyny Eleonora, harmaata puuvillasatiinia, tekee Beckasinin vartalotyynystä ylellisen ja monipuolisen. Ainutlaatuinen U:n muoto vähentää kehoon kohdistuvaa kuormitusta ja takaa parhaan mahdollisen mukavuuden selälle, vatsalle, hartioille ja lantiolle, joihin kohdistuva kuormitus vähenee tyynyn kannatellessa kehoa ja helpottaessa sängyssä kääntymistä. Ylellinen, suuri ja pehmeä vartalotyyny, joka toimii myös raskaustyynynä, sillä se on suunniteltu tukemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla hyvään yöuneen, ja voi helpottaa unettomia öitä silloin, kun vatsa vaikeuttaa mukavan nukkuma-asennon löytämistä. Eleonora on ergonomisesti muotoiltu vartalotyyny, joka tukee sinua hyvin raskauden aikana ja sen jälkeen koko yön tai silloin, kun haluat vain levätä.


Päällinen on ryhdikästä harmaata puuvillasatiinia ja siinä on klassinen raitakuosi.


Vartalotyynyn päällinen on 100-prosenttista puuvillasatiinia, jonka lankatiheys on 300 TC:tä. Näin sen pinta on silkkimatta ja taipuisa, mikä saa sen tuntumaan viileältä ja raikkaalta ihoa vasten.Yksi syy siihen, miksi jotkin kankaat hengittävät huonommin kuin toiset, on juuri se, että niissä yksittäisten säikeiden välissä on pieniä ilmataskuja, jotka toimivat lämmöneristeenä. Pitkistä, hienoksi kehrätyistä kuidusta valmistettu puuvilla voidaan kutoa hyvin tiiviiksi. Tämä estää ilmataskujen muodostumisen ja näin voidaan välttää huonosta hengittävyydestä johtuva epämiellyttävän hikinen tunne. Puhdasta puuvillasatiinia käytetään usein parempien hotellien vuodevaatteissa. Vetoketjun ansiosta helppo poistaa pesua varten.


HUOMIO! Sisältää valkoraidallisen puuvillasatiinisen päällisen. Erivärisiä päällisiä saatavana materiaaleista bambu, veluuri ja puuvillasatiini.


Kierteistä ontelokuitua oleva kevyt, ilmava ja kahisematon täyte tekee vartalotyynyn muotoilusta juuri itsellesi sopivaksi helppoa ja hiljaista.


Kangas ja täyte on OEKO-TEX Associationin testaama ja sertifioima, mikä tarkoittaa sitä, etteivät ne sisällä aineita, jotka voisivat olla haitallisia iholle ja terveydelle.


Mitat: n. 96 x 152 cm. Paino n. 4 kg.


Eleonorasta on nopeasti tullut suosituimpia vartalotyynyjämme ja sitä on myyty useita tuhansia kappaleita ympäri pohjoismaita.


Noin 3 ihmistä kymmenestä kärsii uniongelmista, jotka johtuvat hermostuneisuudesta, ahdistuneisuudesta, masennuksesta, dementiasta yms.

Painopeitto lisää turvallisuudentunnetta ja parantaa unen laatua.

Hyvät unet ja virkeänä herääminen eivät ole itsestäänselvyyksiä. Suuri osa ihmisistä kärsii jonkinlaisista nukahtamisongelmista ja uneen liittyvästä ahdistuksesta.

Annamme sinulle 14 päivän täyden palautus- ja vaihto-oikeuden, jonka aikana voit testata peittoa. 

Voit kaikessa rauhassa testata kotona, oletko valinnut oikean painon ja tuntuuko peitto muuten hyvältä. Jos haluat vaihtaa toiseen painoon, vastaamme myös palautuskustannuksista. Jos valitset takaisinoston 14 päivän kuluessa, saat rahasi takaisin, mutta vastaat itse palautuskustannuksista.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Beckasin
Väri Harmaa
Materiaali Puuvilla
Sukupuoli unisex
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 20 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 13 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 8 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »