Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Coilovers Jousitus Pelti sarjat Nissan Altima 2002-2006 Maxima 04-08 Iskuja

1 / 1

Coilovers Jousitus Pelti sarjat Nissan Altima 2002-2006 Maxima 04-08 Iskuja

1034,55 €

-26%

Rek pris. 1390,80 €
Käyttö: Nissan Altima 2002 - 2006 For Maxima 2004 - 2008 Ominaisuus: - Säädettävä korkeus - Säädettävä esijännityksen jousijännite - Tyyny pallo PÖYTÄMALLIN - Tämä muotoilu auttaa torjumaan kohinaa viritys. Se myös parantaa ohjauksen tuntuma ja
Lue lisää
Käyttö: Nissan Altima 2002 - 2006

For Maxima 2004 - 2008 Ominaisuus: - Säädettävä korkeus

- Säädettävä esijännityksen jousijännite

- Tyyny pallo PÖYTÄMALLIN - Tämä muotoilu auttaa torjumaan kohinaa viritys. Se myös parantaa ohjauksen tuntuma ja vastaus

- Useimmat osat on valmistettu 6061 alumiinista T6 kovempia - etuja ovat erinomainen lujuus, ja alumiinin auttaa pitämään paino alas.

- Hei Veto suorituskykyä kevät - Jatkuvassa testin 600000 kertaa, on kevät vääristyminen alle 0,04%. Lisäksi erityistä pintakäsittely parantaa kestävyyttä ja suorituskykyä.

- Kaikki toimet tulevat rakennettu kumisaappaat suojata venttiilin ja pitää puhtaana.

- Nopea ja edullinen tapa helposti päivittää auton ulkonäköä.

- Helppo asentaa oikeilla välineillä. Tekniset tiedot: - Määrä: 2 edessä ja 2 takana + 2 avainta

- Front Jousivakio: 8 kg / mm (448 paunaa / in)

- Jousivakio Takana: 7 kg / mm (392 paunaa / in)

- Pelti: ei säädettävät Pelti

- Säädettävä korkeus: Kyllä

- Camber levy / yläkiinnikkeet: Ainoastaan ​​etuosan & amp; Säädettävä

- Väri: kultainen

- Takuu: 2 vuoden takuu mistään valmistusvirheestä takuu Tiedot: Kaikki Maxpeedingrods tuotteiden taataan ja takuu altistuu erilaisia ​​esineitä (ellei toisin mainita).

Jos sinulla on ongelma meidän tuote, ota yhteyttä sähköpostilla ensin.

tiedot takuun ovat seuraavat:

Jos tuote vioittuu takuuajan johtuen epäyhtenäistä kanssa toimista, laiminlyönneistä tai väärinkäytöstä tuotteita, sinun täytyy ilmoittaa meille kirjallisesti ja / tai täyttämällä takuuvaadelomakkeeseesi (mukaan lukien kuvaus virhe) ja palauttaa tällaisen tavaroita meille. Tällaisia ​​tavaroita olisi noudatettava paluumuuttoon ja palautetaan valmistajalle testaus- ja tarkastus- ja valmistaja ei järjestä keräämistä tuotteen. Perustui valmistajan mielestä meille annetaan tasapuolisuuden ja resursseja tutkia kaikkia väitteitä takuuta.edellä takuu annetaan meille, jos sinulla ei ole vastuussa mistään virheistä, jotka tapahtuvat kulumisesta, tahallisesta vahingosta, laiminlyönnistä luvattoman käsittelyn, virheellinen asennus tavaroiden sinä ja / tai kolmannelle osapuolelle, epätavallisiin työskentelyolosuhteisiin, laiminlyönti seurata ja / tai tavaroiden valmistajan ohjeiden (suullisesti tai kirjallisesti), väärinkäyttöä tai muuttamista tai korjaaminen tavaroita ilman meidän hyväksyntää.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä