Joulukalenterit

Valitse vanhanaikainen adventtikalenteri kauniilla aiheella tai joulukalenteri, joka sisältää esim. askarreltavaa, leluja tai legoja. Meiltä löydät lasten suosikkiaiheilla varustetut kalenterit, joiden ansiosta vuoden 2019 jouluaaton odotus muuttuu jännittäväksi pienillä yllätyksillä. Lue lisää…

Adventtikalenterin historia

Adventtikalenterit keksittiin Saksassa jo 1800-luvun lopulla ja sisälsivät alkuun keksejä. 1900-luvun alussa ruvettiin tuottamaan paperikalentereita, joita koristivat joulu- ja talviaiheet. Myöhemmin paperiluukkujen taakse valettiin pieniä suklaita muotteihin. Nämä tunnetaan tänään suklaakalentereina. Suklaakalenterit ovat suosittuja sekä lapset että aikuisten keskuudessa joulun aikaan.

Adventtikalenterit yllätyksillä

Adventtikalenterimme sisältävät 24 luukkua, jotka kätkevät sisälleen maukkaita makeisia tai leluja, joita lapset odottavat innolla. Jouluaaton innokas odotus muuttuu taatusti hauskemmaksi, kun jokainen päivä tarjoaa pienen yllätyksen.

Leluja, legoja ja askarreltavaa tarjoavien joulukalentereiden lisäksi voit verkosta ostaa joulukalentereita meikeillä, suklailla ja kirjoilla. Meiltä löydät runsaasti kalentereita sekä pienille että hieman vanhemmille lapsille. Joulukalenterit auttavat joulun odotuksessa.

Lelukalenterit lasten suosikeilla

Joulukalenterivalikoimastamme löydät kalenterit suosituille elokuville, kuten Frozen, Autot ja Star Wars. Valitse useiden kalentereidemme joukosta ja osta lahjakalenteri, joka taatusti on saajan mieleen!

Lahjakalenterit tarjoavat 24 eri lelua lasten suosikeilla – mukana mm. hahmoja, koulutarvikkeita ja muita hienoja lahjoja.

Osta joulukalenterit tänään

CDON tarjoaa nopean ja turvallisen toimituksen. Osta joulukalenterit meiltä tänään, niin saat taatusti lempikalenterisi ennen kuin ne pääsevät loppumaan. Pohjoismaiden suurimmassa tavaratalossa teet ostoksia turvallisesti ja luotettavasti. Jos sinulla on kysyttävää, olet aina tervetullut olemaan yhteydessä asiakaspalveluun.