Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Konario, Alga (SE/FI/NO/DK)

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Konario, Alga (SE/FI/NO/DK)

(0)
Kirjoita arvostelu
Konario, Alga (SE/FI/NO/DK)
Konario, Alga (SE/FI/NO/DK)
Konario, Alga (SE/FI/NO/DK)
Konario, Alga (SE/FI/NO/DK)
45,20 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-5 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
KONARIO är ett unikt spel som hyllas av både hjärnforskare och spelproffs. Varje spelomgång av KONARIO är en spännande upptäcktsresa som triggar alla fem sinnen på en gång. Med hjälp av syn, lukt, smak, hörsel och känsel samlar du matchande kuber och aktiverar även KONARIO det sjätte sinnet. Flest par när kuberna är slut vinner!


0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.