Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

LEGO® Friends Magisk bergochdalbana 41685
LEGO® Friends Magisk bergochdalbana 41685
LEGO® Friends Magisk bergochdalbana 41685
LEGO® Friends Magisk bergochdalbana 41685

1 / 4

LEGO® Friends Magisk bergochdalbana 41685

(39 arvostelut)
114,90 €
Barn kommer att trollbindas av detta högkvalitativa byggset med 2 åkattraktioner, en magisk show under ett stort tält och trick som barn kan utföra hemma. Framkalla tivoliglädje med LEGO® Friends Magisk bergochdalbana (41685). Barn och vuxna k
Lue lisää
Barn kommer att trollbindas av detta högkvalitativa byggset med 2 åkattraktioner, en magisk show under ett stort tält och trick som barn kan utföra hemma.
Framkalla tivoliglädje med LEGO® Friends Magisk bergochdalbana (41685). Barn och vuxna kommer att älska att återskapa glädjen från tivolit när de bygger och utforskar detta detaljrika set.Grymma autentiska detaljerDenna modell med 974 delar är ett inspirerande byggprojekt, och väl färdigbyggt finns det så många kreativa lekalternativ. I mitten finns ett stort tivolitält med tygtak – scenen för en magisk show. Barn kan låtsas vara magiker och med hjälp av en låda med smart funktion få LEGO Friends minidockorna att försvinna! De kan också låtsas vara en eldslukande jonglör. Setet innehåller en bergochdalbana, komplett med söta kaninbilar och kamera, plus en gungattraktion som verkligen snurrar till det. När lamporna släcks kan barn kolla in klossarna som lyser i mörkret!Vänskapens magiTransportera barn till Heartlake City, en värld med vardagshjältar och realistiska miljöer där de kan träffa vänner som är precis som dem.
Antal bitar: 974
Rekommenderad ålder: 8+