Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Micki-Työkaluvyö Ja Työkalut

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Micki-Työkaluvyö Ja Työkalut

(0)
Kirjoita arvostelu
24,20 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    5-7 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
Aidontuntuinen työkaluvyö, joka sisältää työkalut pikkunikkareille. Farkkukankaisessa vyössä on monia taskuja nauloille, ruuveille ja työkaluille. Vyö on helppo säätää, jotta se istuu tukevasti lanteella. Työkaluvyö sisältää vasaran, ruuvitaltan, kulmamitan, kynän, hiekkapaperia sekä ruuvi- ja naulapaketin ? kaikkea, mitä pikkunikkarit tarvitsevat! Työkalut ovat pienikokoisia, joten ne sopivat hyvin lapsen käteen. Hauskoja yhteisiä nikkarointihetkiä!

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.