Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Monopoli Paavo Pesusieni

49,90 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Partyking AB

Seuraa tuotteen hintaa

Paavo ja hänen ystävänsä ovat päättäneet jättää hetkeksi vedenalaisen elämän ja viettää sen sijaan hauskan peli-illan lasten kanssa. Vanha Monopoli-konsepti on korvattu Tangalan kaupungilla ja kaikilla sen ihanuuksilla, kuten ravintola Ravunkuorella ja Sannan sukellusveneellä. Klassisen lautapelin hauska versio, joka taatusti saa lapsesi odottamaan seuraavaa peli-iltaa erityisen paljon!

Monopoli Paavo Pesusieni on klassinen Monopoli-lautapeli, mutta sen aiheena on suosittu lastenohjelma Paavo Pesusieni. Pelilauta on vaihtunut Tangalan kaupungiksi, jota pelaajat voivat kiertää Sannan sukellusveneellä tai veneautolla ja ostaa paikkoja kuten Ravunkuoren tai Paavon ananastalon. Pelaajat voivat rakentaa taloja ja hotelleja sekä ostaa ystäviä, jotka maksetaan kuplilla. Voitte myös kerätä aineksia suosittuun Rapupiiraaseen. Kaikki ei kuitenkaan ole pelkästään mukavaa ja iloista sillä pelaajien täytyy välttää joutumasta vankilaan. Peli on englanninkielinen ja sitä voi pelata 2-6 yli 8-vuotiasta pelaajaa.

  • Kieli: englanti
  • Pelaajat: 2-6 kpl
  • Ikä: 8 vuotta
  • Tyyppi: lautapelit, perhepelit, seurapelit

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .