Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Monopoli Pac-Man

49,90 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Partyking AB

Seuraa tuotteen hintaa

Parhaan klassisen pelin herruudesta kilpailemisen sijaan Monopoli ja Pac-Man ovat yhdistäneet voimansa ja luoneet modernin yhdistelmän retrohenkisistä peleistään. Se sisältää kolikkopelin, pelilaudan, jonka ruutuja voi ostaa ja myydä sekä pelaajia jahtaavan kummituksen. Tämä peli sisältää siis kaikki Pac-Manin ja Monopolin parhaat puolet ja on samaan aikaan sekä nostalginen että jännittävän uudenlainen!

Monopoli Pac-Man on Monopolin ja Pac-Manin yhdistelmä. Sitä pelataan klassista Monopolia muistuttavalla pelilaudalla, mutta rahojen sijaan pisteillä, ja talojen sijaan ostetaan, myydään ja varastetaan tasoja. Tasoilla on toki myös mahdollista edetä. Se onnistuu yrittämällä hankkia oikeita ruutuja laudalla sekä pelaamalla Pac-Mania peliin kuuluvalla minikolikkopelillä. Kolikkopeliä saa pelata joka kerta, kun ohittaa lähtöruudun. Pelaajat liikuttavat laudalla Pac-Man-hahmoja, joiden tulee varoa kummitusta, joka myös seikkailee pelilaudalla. Peli on englanninkielinen ja sitä voi pelata 2-4 yli 8-vuotiasta pelaajaa.

  • Kieli: englanti
  • Pelaajien määrä: 2-4 kpl
  • Ikä: 8 vuotta
  • Tyyppi: perhepelit, seurapelit, lautapelit, retropelit, strategia

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .