Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Monopoli The Big Bang Theory

49,90 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Partyking AB

Seuraa tuotteen hintaa

Onko sinulla ja kavereillasi tapana kokoontua viettämään peli-iltoja, aivan kuten päähenkilöt tv-sarjassa The Big Bang Theory eli Rillit huurussa? Siinä tapauksessa tee seuraavasta kerrasta oikea huumorin ja nörttiyden huipentuma! Tämä Monopoli-peli on täynnä ikonisia paikkoja ja asioita suositusta komediasarjasta, kuten Sheldonin paikka sohvalla, fysiikan labra ja Amyn tiara, joten sinä ja kaverisi saatte kokea oikeasti olevanne Leonardin ja Sheldonin asunnossa Pasadenassa.

Monopoli The Big Bang Theory on klassinen Monopoli-peli, mutta sen teema liittyy tv-sarjaan The Big Bang Theory eli Rillit huurussa. Pelin tavoitteena on rakentaa hiukkaskiihdytin, kuten Sveitsissä sijaitseva Large Hadron Collider -niminen maailman suurin hiukkaskiihdytin, jonka suuria faneja Leonard ja Sheldon ovat. Pelilaudan klassiset sijainnit on vaihdettu tv-sarjasta tutuiksi paikoiksi, kuten Pennyn asunto ja poikaporukan työpaikan kahvila. Pelinappulat ovat sarjasta tuttuja esineitä kuten Pennyn viinilasi ja Rajn koira. Peli on englanninkielinen, se on tarkoitettu 2-6 pelaajalle ja soveltuu yli 8-vuotiaille. 

  • Kieli: englanti
  • Pelaajien määrä: 2-6 kpl
  • Ikä: 8 vuotta
  • Tyyppi: seurapelit, perhepelit, lautapelit

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .