Nerf guns

CDON.COM:sta löydät useita erilaisia NERF-pyssyjä, joilla sinä ja kaverisi voitte taistella vaahtomuoviammuksilla!

NERFin vesi- ja vaahtoblasterit

NERF Hasbro valmistaa useita erilaisia NERF-pyssyjä, kuten vaahtomuoviammuksia ja vesipistooleja, joilla voit osallistua kehittyneeseen vesisotaan ulkona. Kaikki alkoi 1970-luvulla sisäleikkeihin soveltuvalla vaahtomuovipallolla, joka ei rikkonut esineitä kovan pallon tavoin. Siitä lähtien NERF on kehittänyt laajan valikoiman blastereita, vesipistooleja ja jousipyssyjä, jotka soveltuvat tuntikausien sisä- ja ulkoleikkeihin.

N’strike blaster

NERF N’strike on suosituimpia blastereitamme. Tämä NERF Gun on saatavilla useina eri malleina. Se on nopea ja kestävä vaahtomuoviammus, jolla voit ampua jopa 27 metrin päähän. Elite Hyperfire ampuu jopa viisi nuolta sekunnissa! Jotkut NERF-pyssyt on varustettu paristokäyttöisillä lippailla, joten vastustajasi eivät mahda sinulle mitään. NERF-pyssyllä olet jokaisen taistelun voittaja!

Super Soaker -vesipistooli

Kesä on yhtä kuin vesileikit, ja jos etsit äärimmäistä vesipistoolia, on NERF Super Soaker tarkoitettu sinulle. Jatkuva vesisuihku takaa, että kastelet jokaisen, johon tähtäät.

Elite Stratobow -jousipyssy

Jos etsit ammusta, johon mahtuu useampikin nuoli, sopii NERF Elite Stratobow sinulle! Korkean kapasiteetin jousi ampuu jopa 15 nuolta, joten kukaan ei pääse pakoon. Jos nuolet eivät riitä, voit ostaa lisäammuksia, jotta lippaasi ei koskaan olisi tyhjä.

Osta NERF Gun jo tänään

CDON.COM tarjoaa nopean ja turvallisen toimituksen. Osta NERF-pyssysi CDON.COM:sta jo tänään ja osallistu vesi- ja vaahtomuovitaisteluihin, joita kukaan ei pysty vastustamaan. Pohjoismaiden suurimmassa tavaratalossa teet ostoksia turvallisesti. Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme.