Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Palapeli 1000 palaa, Boxer, Kylskåpspoesi

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Palapeli 1000 palaa, Boxer, Kylskåpspoesi

(0)
Kirjoita arvostelu
19,60 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    5-6 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
Miksi palapeleissä on aina niin kuolettavan tylsiä kuvia? Vain niitä iänikuisia linnoja vuoristomaisemien keskellä, tai "villejä" eläimiä, jotka näyttävät tasan yhtä hurjilta kuin hamsteri tyynykasassa. Vaadimme palapeleihin rock'n'roll-asennetta!Tämän palapelin edessä kannattaa varautua oikeaan suoraan ja lujaan yläkoukkuun! Lieneekö kuvan sankari merikarhu, joka haluaa pitää nyrkit ja refleksit kunnossa seilattuaan ikänsä maailman merillä? Vai kenties joulupukki, joka on saanut tarpeekseen kurittomista lapsista ja päättänyt jakaa kovia paketteja oikein isän kädestä? Joka tapauksessa haluat tämän kaverin kanssa samalle puolelle kehää.Palapelin painikkeeksi sopii kylmä IPA-tuopillinen.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.