Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Prosecco Pong

1 / 1

Prosecco Pong

14,90 €
Aloita juhlat avaamalla kuplivat Prosecco-pullot! Beerpong? Unohda se! Tämä on Prosecco -pong ja peli on saanut huikean vastaanoton. Esittelemme klassisen amerikkalaisen Beer Pong-pelin sivistyneemmän serkun. Koska kaikki ei
Lue lisää
Aloita juhlat avaamalla kuplivat Prosecco-pullot! Beerpong? Unohda se! Tämä on Prosecco -pong ja peli on saanut huikean vastaanoton.

Esittelemme klassisen amerikkalaisen Beer Pong-pelin sivistyneemmän serkun. Koska kaikki eivät pidä lämpimästä oluesta, joka juodaan muovimukeista, saat hieman tasokkaamman pelin juhliin Prosecco Pongin avulla.

Tämä on ehdottomasti paras peli tyttöjen iltaan, grillijuhliin tai mihin tahansa juhlaan. Myös kiva lahja, joka takaa juhlien onnistuneen ohjelman. Kaikki juhlissa tulevat taatusti olemaan tyytyväisiä, sillä tässä pelissä voittaa aina!

Säännöt - Jakautukaa kahdeksi joukkueeksi ja laittakaa Prosecco-pöydälle 6 lasia kolmion muotoon. Yrittäkää osua laseihin pingispallolla. Jos osut lasiin , vastustaja saa juoda lasillisen. Toistakaa, kunnes lasit ovat tyhjät ja voittava joukkue selvillä! Voitte tietenkin muunnella sääntöjä teidän juhliinne sopiviksi!

Prosecco Pong sisältää:
  • 12 muovista Prosecco-lasia
  • 3 vaaleanpunaista pingispalloa

Prosecco ei sisälly!
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .