Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Rose Bear / Ruusukarhu

1 / 1

Rose Bear / Ruusukarhu

24,90
Ruusut ovat lopussa, ja ovat olleet jo kauan - ainakin, kun on kyseessä valmistelusi ystävänpäivää varten. Meiltä Partykingiltä et löydä tuoreita ruusuja, mutta löydät kauniita, ruusuilla peitettyjä nalleja erikokoisina ja ne ovat ihanteellisia antaa
Lue lisää
Ruusut ovat lopussa, ja ovat olleet jo kauan - ainakin, kun on kyseessä valmistelusi ystävänpäivää varten. Meiltä Partykingiltä et löydä tuoreita ruusuja, mutta löydät kauniita, ruusuilla peitettyjä nalleja erikokoisina ja ne ovat ihanteellisia antaa ystävänpäivälahjaksi. Tämä karhu, joka on saatavana kahdessa eri koossa, sopii ihanteellisesti antaa poika- tai tyttöystävälle, mutta myös äidille äitienpäivänä tai hänen syntymäpäivänään.

Ruusukarhu toimitetaan kappaleittain ja se on saatavana kahdessa eri koossa: Pieni (25 cm) ja Suuri (37 cm). Nalle on koristeltu punaisilla ruusuilla sekä mustalla silkkinauhalla, joka on solmittu rusetiksi nallen kaulaan, ja jossa on teksti: "Just for you". Karhun sisus on styroksia ja se on peitetty kukilla, jotka on valmistettu polyeteenimuovista.

  • Materiaali: Styroksi, polyeteenimuovi
  • Lukumäärä: 1 kpl
  • Koot: Pieni (25 cm), Suuri (37 cm)
  • Sopii mainiosti lahjaksi
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja