Myy tuotteitasi CDON.COM:ssa

Tarjoamme kokemusta pohjoismaisesta nettimyynnistä jo vuodesta 1999 sekä turvallisen myyntikanavan. CDON Marketplace antaa sinulle juuri oikeat lähtökohdat myyntisi kohentamiseen helposti ja mukavasti. Lataat nopeasti ja mukavasti tuotteesi myyntiin käyttämällä joko käyttäjäystävällistä työkaluamme tai jotakin integraatiokumppaneistamme.

Näin myyminen CDON Marketplace:ssa toimii:

1. Lähetä hakemus

Täytä yritystietosi hakemussivuillamme ja lähetä hakemus.


2. Hakuprosessi

CDON Marketplace ottaa sinuun yhteyttä käytyään hakemuksesi läpi. Kun hakemuksesi on hyväksytty lähetämme sopimuksen, jonka valtuutettu edustaja allekirjoittaa. Kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen luomme sinulle administrator-tilin.

3. Lataa tuotteet

Kun olet saanut pääsyn administrator-tiliisi, voit aloittaa tuotteiden lataamisen ja myynnin CDON.COM:ssa.

CDON.COM:ssa tuotteesi sijoitetaan omiin kategorioihinsa siten, että asiakkaiden on helppo löytää juuri sinut ja tuotteesi. Tuotesivulla näkyvät
rahti- ja toimitustiedot, jossa on teksti ”Toimittaja…” ja linkki koontisivulle. Koontisivulla näkyvät kaikki tuotteet, jotka sinulla on myynnissä CDON.COM:ssa.Tartu tilaisuuteen ja tavoita yli 2 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa.

Muutamalla napsautuksella pääset nopeasti alkuun ja myyt pian täysillä Pohjoismaiden suurimmassa tavaratalossa – CDON.COMissa. Älä enää odota, vaan hae mukaan jo tänään!