Tavoita miljoonia uusia asiakkaita Pohjoismaiden johtavassa Marketplacessa

CDON.COM on ollut olemassa vuodesta 1999 ja on vahvimpia Pohjoismaisia verkkokauppamerkkejä.

Voit verkkokauppiaana liittyä CDON Marketplaceen hyödyntääksesi vahvan markkina-asemamme, turvalliset työkalumme ja korkeat kävijälukumme – ja siten lisätä myyntiäsi uudessa kanavassa.

CDON Marketplacen viisi etua

  • Kokemusta nettimyynnistä jo vuodesta 1999
  • Turvallinen ja luotettava tuotemerkki
  • Integroi helposti avoimen APImme avulla
  • Myy tuotteita kaikissa Pohjoismaissa
  • Esittele tuotteesi uusille asiakkaille

Kolme askelta lisättyyn myyntiin

Lähetä hakemus
Täytä yritystietosi hakemussivuillamme ja lähetä hakemus. CDON Marketplace ottaa sinuun yhteyttä käytyään hakemuksesi läpi. Kun sopimus on allekirjoitettu, luodaan sinulle administrator-tili.

Markkinoi ja myy
Lataa tuotteita ja aloita myynti. Myymällä tuotteitasi CDON Marketplacessa vahvistat tuotemerkkiäsi näkymällä vakiintuneessa ja tunnetussa verkkokaupassa. Kerromme aina avoimesti, että sinä olet tuotteiden myyjä.

Saa säännöllisiä maksuja
Riippumatta siitä, oletko pieni verkkokauppias, joka haluaa aloittaa toimintansa, tai vakiintunut toimija, joka haluaa lisätä myyntiään, on CDON Marketplace tuottoisa myyntikanava.

Mitä merchantimme sanovat

eStore
”Valitsimme CDONin yhteistyökumppaniksi, sillä he panostavat aidosti yhteiseen kehitykseen yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. CDON on etenkin auttanut meitä saavuttamaan aikaisessa vaiheessa kohderyhmiä, joita emme itse olleet saavuttaneet. Entä CDONin väki? Upeita, osaavia ja heidän kanssaan on erittäin mukavaa tehdä töitä!"

- Jimmy Tieu VD, JTI Ventures

Friluftsvaror
"Päätimme aloittaa yhteistyön CDONin kanssa lisätäksemme myyntiämme ja tavoittaaksemme uusia asiakkaita. Olemme erittäin tyytyväisiä päätökseemme, sillä myyntimme kasvoi reilusti ja olemme saavuttaneet laajemman markkinan. Voimme lämmöllä suositella CDONia yhteistyökumppanina."

- David Dudas E-commerce Manager, Friluftsvaror

iSecrets
”Aloitimme myynnin CDON Marketplacessa kesällä 2017 lisätäksemme kanaviamme ja saavuttaaksemme marketplacen laajan kohderyhmän. Yhteistyön lähdettyä käyntiin on myyntimme kasvanut tasaisesti ja jatkuvasti, ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Kätevän integraatioprosessin ja ammattimaisen työskentelytavan ansiosta olemme CDONin tyytyväisiä yhteistyökumppaneita!"

- Erik Larsson VD, iSecrets AB

Ongoal
"Meillä oli aiempaa kokemusta myynnistä CDON Marketplacessa, joten se oli itsestään selvä kanava, kun perustimme Ongoalin – emmekä ole katuneet. CDONin kautta tavoitamme erittäin monia salibandy- ja padel-pelaajia Pohjoismaissa!"

- Magnus Lindgren VD, Ongoal Sweden AB

Kitchentime
”CDON Marketplacen kanssa työskenteleminen on ollut meille tehokas tapa luoda lisäarvoa omille kanavillemme rakentamallemme valikoimalle ja logistiikalle. Meille on tärkeää, että luomme pitkäkestoisesti riippumattomuutta yksittäisistä myyntikanavista, ja CDON Marketplace sopii hyvin tähän strategiaan.”

- Joel Falck CEO / Co-Founder, KitchenTime AB

Menestys lukuina

100

Miljoonaa

…kävijää vuodessa

2,2

Miljoonaa

...uutiskirjetilaajaa.

Top

3

…suosikkiverkkokauppa*

600K

Seuraajaa

...Facebook-sivuilla

88

Prosenttia

…pohjoismaalaisista tuntee tuotemerkkimme

* PostNordin vuotuinen kysely ”Ruotsalaisten suosikkiverkkokaupat”