Android-tabletit - Osta tabletti netistä


CDON.COM tarjoaa valikoiman tabletteja Android-ohjelmistolla. Ennen ostamista mieti mihin tarkoitukseen tablettia tarvitset. Tarvitsetkon sen töihin? Lasten käyttöön tai surffailuun? » Meiltä löytyy malli jokaiselle, lue lisää täältä!
 
 
 

Mitä eri malleja on olemassa?

On olemassa lukematon määrä Android-käyttöjärjestelmällä varustettuja taulutietokoneita eri toiminnoilla. Isoja, pieniä, nopeita ja kevyitä eri versioina eri merkeiltä. Pienin olemassa oleva malli on noin 7” ja se on todella käytännöllinen, jos tarvitset hieman puhelimen näyttöä suuremman näytön, joka on helppo ottaa mukaan. Isoimmat mallit ovat 12-13” ja niitä kutsutaan Hybrideiksi, sillä niitä pidetään kannettavan ja taulutietokoneen sekoituksina. Hybridi on loistava valinta, jos tarvitset tabletin työskentelyyn.

Mihin kiinnittää huomiota

Taulutietokonetta valitessasi, mieti sen käyttötarkoitusta. Onko se sinulle? Lasten käyttöön tai töihin? Hinnat vaihtelevat muutamasta kympistä muutamaan sataan euroon. Mikäli haluat maksimaalisen liikkuvuuden ja käytön, suosittelemme ostamaan mallin, jossa on SIM-korttipaikka. Näin sinun ei tarvitse liittyä WIFI-verkkoon, vaan voit surffailla normaalisti. Jos tarvitset tabletin ainoastaan kotikäyttöön, riittää yhdistäminen langattomaan verkkoon.

Jos taulutietokone on lapselle, sopii pienempi malli hyvin. On myös suositeltavaa hankkia iskun- ja vedenkestävä suojakotelo, jotta taulutietokone ei hajoa lasten käsissä. Android on kehittänyt monia lapsiystävällisiä, ladattavissa olevia sovelluksia. Voit myös rajata pääsyn tietyille sivustoille.

Android-tabletti on erinomainen valinta töihin, valitse hieman suurempi näyttö (9-11”), jotta voit lukea asiakirjoja. Osa malleista sisältää näppäimistön, muussa tapauksessa voit helposti ostaa sen lisävarusteena.

Saattaa olla käytännöllistä valita samanmerkkinen taulutietokone kuin puhelimesi. Useimmat valmistajat rakentavat taulutietokoneet ja älypuhelimet samalla tavalla, joten on helpompaa vaihtaa näiden kahden välillä.