Caterpillar puhelin netistä

Caterpillar Cat Phones -matkapuhelimet ja -älypuhelimet ovat valmistettu kestämään todella kovissa olosuhteissa. Ihanteellinen puhelin sinulle, joka elät tai työskentelet vaativassa ympäristössä ja tarvitset kestävän puhelimen. CDON.COM:lta löydät laajan Catepillar-valikoiman, josta voit valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon! » Lue lisää Catepillarista ja Cat Phonesista täältä
 

Mitä ovat Caterpillar ja Cat Phones

Catepillar on yritys, joka on jo pitkään valmistanut suuria rakennuskoneita. Ajan kuluessa, liiketoiminta on kasvanut useisiin eri segmentteihin ja nykyään yritys valmistaa jopa matkapuhelimia. Puhelimet ovat suunnattu rakennus- ja maatalousaloille, mutta myös sinulle, jolla on todella aktiivinen elämä.

Miksi valitsisin Caterpillar-puhelimen?

Cat Phones-puhelimet ovat valmistettu sinulle, joka elät tai työskentelet vaativassa ympäristössä ja haluat puhelimen moderneilla toiminnoilla. Tämä puhelin on esimerkiksi loistava valinta, mikäli työskentelet rakennusalalla. Kaikki mallit ovat iskun- ja vedenkestäviä ja muotoilu takaa tukevan otteen.

Caterpillar valmistaa laadukkaita ja kestäviä puhelimia ja voit valita tehokkaista älypuhelimista (Android) tai yksinkertaisemmista malleista näppäimistöllä. Kaikissa malleissa on erikoistoiminnot, kuten korkeampi soittoääni, jotta kuulet sen melun keskellä ja tehokas akku. Osaa malleista voi jopa käyttää työkäsineet kädessä (jopa kosketusnäytölliset mallit). S-sarjan toiminnot ovat täysin verrattavissa muihin älypuhelimiin ja saatavilla kaikilla Android-valikoiman sovelluksilla.