Huawei ja Honor puhelimet – Laaja valikoima CDON.COMilla

Osta Huawei ja Honor puhelin CDON.COMilta, ja valitse laajasta valikoimastamme. Huawei älypuhelimista on tullut erittäin suosittuja muutamassa vuodessa tehokkaan suorituskyvyn ja edullisen hinnan ansiosta. Tarvitsetko apua valinnassa? Klikkaa saadaksesi lisätietoa Huawei ja Honor puhelimista!

Puhelimet

 

Huawei ja Honor

Huawei on kiinalainen merkki, josta on muutamassa vuodessa tullut yksi suosituimmista Telecom-yrityksistä maailmassa. Menestyksen takana ovat tehokkaat puhelimet uusimmalla laitteistolla ja ohjelmistolla, sekä edullisempi hinta verrattuna kilpailijoihin. Huawei keskittyy myös selkeään ja harkittuun muotoiluun ja monet malleista ovat kokonaan metallia. Sopii sinulle, joka haluat tyylikkään älypuhelimen tehokkaalla suorituskyvyllä hyvään hintaan!

Honor on Huawein lanseeraama tuotemerkki, jolta löydät erittäin tyylikkkäät ja kohtuuhintaiset älypuhelimet - Only for the brave.

Tietoa eri malleista

Honor 8 sekä edeltäjänsä Honor 7 tarjoavat upeaa muotoilua sekä käytettävyyttä edulliseen hintaan. Käyttökokemus on miellyttävä ja looginen, ja ulkonäkö silmiähivelevän tyylikäs.

Honor 5x on tehokas puhelin suurella näytöllä, ja siinä on myös paikat kahdelle SIM-kortille joita voit käyttää yhtäaikaa.

Huawein P-sarja koostuu suorituskykyisistä ja todella laadukkaista älypuhelimista, joiden muotoiluun ja kapasiteettiin on panostettu.

Huawei valmistaa myös erittäin toimivia Smartwear tuotteita. Tyylikkäät älykellot ja aktiivisuusrannekkeet kruunaavat asusi.