Samsung-puhelimet netistä

Kaikki Samsung Galaxy puhelimista


Jos etsit todella hyvää älypuhelinta on Samsung merkki johon kannattaa tutustua. Samsung Galaxy tarjoaa erinomaisia puhelimia uusimmilla toiminnoilla. Meiltä löydät uusimmat mallit hyvään hintaan. Tarvitsetko apua valinnassa? Me autamme sinua! » Klikkaa saadaksesi lisätietoa Samsung-puhelimista

Matkapuhelimet Samsung

Hakusi ei tuottanut yhtään osumaa

 
 

Samsung Galaxy

Eteläkorealainen Samsung valmistaa älypuhelimia ja tabletteja nimellä Samsung Galaxy. Merkki on maailman markkinoiden kärkinimi sekä teknologian edelläkävijä.

Mikä malli sopii minulle parhaiten?

Samsung valmistaa eri älypuhelinmalleja, mutta painopiste on lähinnä kolmessa eri sarjassa. Galaxy J-sarja koostuu edullisista ja yksinkertaisemmista malleista jotka ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita puhelimia ja sopivat hyvin aloittelijoille. J-sarjasta löydät myös Super-AMOLED näytön ja 13 MP kameran.

Seuraava sarja on Galaxy A-puhelimet, jotka sopivat sinulle, joka käytät puhelintasi paljon ja pidät tyylikkäästä metalli- ja lasi-muotoilusta. A-sarjan 13 MP kamera on nopea ja valoherkkä, siinä on optinen kuvanvakain ja voit jopa luoda omia giffejä.

Samsung Galaxy S-sarja

S-sarja on sinulle, jos haluat parhaimman puhelimen uusimmalla teknologialla. 16 MP kameran ja sormenjälkitunnistimen lisäksi se on täysalumiininen ja saatavilla herkullisissa väreissä. Tehokas 64-bittinen Octa Core-prosessori käsittelee helposti raskasta grafiikkaa ja Super-AMOLED näyttö on varustettu Quad-HD resoluutiolla. Kaareva Edge näyttö on vallankumouksellinen pelien ja videoiden toistoon ja luo uskomattoman terävyyden ja värikylläisyyden.

Samsung-tarvikkeet

Meiltä löydät myös useita Samsungin alkuperäisiä lisävarusteita. Tyylikkäät kuoret, langattomat laturits sekä kuulokkeet, valmistettu Samsungin vaalimalla laadulla ja tarkkuudella.