Wearables - Osta Fitbit, Apple Watch, älykello ja aktiivisuusranneke netistä!

Meiltä löydät aktiivisuusrannekkeet ja älykellot Androidille ja IOS:lle. Tarjoamme laajan valikoiman suosittuja merkkejä kuten Apple, Fitbit, Pebble, LG, Samsung ja monia muita. Valitse tyyliisi sopivin! » Lisätietoa puettavista älylaitteista

Fitbit

SmartWatch Tarvikkeet

 
 

Trendikkäät älykellot ja aktiivisuusrannekkeet ovat tulleet jäädäkseen. Niissä on useita eri ominaisuuksia, jotka helpottavat jokapäiväistä elämääsi. Voit käyttää niitä älypuhelimesi lisänä, kuten tarkistaa tekstiviestit, mitata juoksumatkasi ja –aikasi, sekä käyttää niitä GPS-paikantimena!

Jos pidät kuntoilusta, on aktiivisuusranneke erinomainen lisävaruste sinulle! Ranneke mittaa aikaa, matkaa, sykettä ja kehottaa sinua liikkumaan! On olemassa monia integroituja sovelluksia, jotka motivoivat ja inspiroivat sinua olemaan aktiivinen!

Mikäli olet kokoajan liikkeessä, on älykello loistava valinta helpottamaan arkeasi! Se ilmoittaa, jos joku soittaa ja voit helposti klikata puhelun pois, jos olet varattu. Voit tarkastaa tekstiviestit ja saada ilmoituksia suoraan kelloosi. Saat vaihtelua kellon ulkonäköön helposti vain vaihtamalla eriväriseen hihnaan! Valitse mikä sopii sinulle parhaiten ja koe kuinka se helpottaa arkeasi!