SmartWatch - Osta älykello netistä!

Smartwatch eli älykello toimii älypuhelimesi jatkeena. Se eroaa aktiivisuusmittarista näytön sekä parannettujen toimintojen avulla. Älykellon ansiosta sinun tarvitse aina ottaa puhelinta taskustasi lukeaksesi tekstiviestin tai tarkistaaksesi kalenterin sillä se näyttää puhelimen ilmoitukset näytöllä joten pysyt hienovaraisesti kärryillä siitä missä mennään.

Smartwatchia valitessa on hyvä miettiä muutamaa asiaa: Mikä puhelin sinulla on, Android vai iPhone? Älykellossa tulee olla sama käyttöjärjestelmä kuin puhelimessasi. Haluatko että kellossa on Wi-Fi jolloin olet vähemmän riippuvainen siitä että puhelin on lähelläsi? Onko älykellossa oltava GPS sekä sykemittari, vai onko tärkeämpää että voit soittaa ja tarkistaa tekstiviestejä? Monille fitness-toiminnot ovat tärkeimpiä, ja harjoittelun seuranta on helppoa sykemittarilla sekä apeilla jotka inspiroivat ja keräävät tietoa siitä miten liikut. Mikäli haluat kannustaa itseäsi vieläkin enemmän, joissakin malleissa on toiminto joka ilmoittaa sinulle kun olet istunut liian kauan ja on aika jaloitella!

Älykello on myös hyvännäköinen asuste. Monille kelloille voit valita vaihdettavan rannekkeen joko nahkasta, metallista, kumista tai muovista omasta tyylistäsi riippuen. Saattaa olla että haluat kaksi erilaista ranneketta joita voit vaihdella tarpeen mukaan. Mikäli käytät kelloa treenatessasi on kuminen tai muovinen ranneke hyvä valinta. Jos haluat käyttää kelloa esimerkiksi töissä, on nahka-tai metalliranneke tyylikäs valinta!