Köp en 2-i-1-laptop med Intel ® -processor Få 1.000 kronor tillbaka* Osta yksi 2-i-1 PC tänään ja saati 100€ takaisinOstaessasi yhden Windows 2-i-1:n tietokoneen Intel-prosessorilla vähintään 389€:lla ja saat 100€ takaisin.
Så här fungerar det

Se toimii näin

Osta yksi Windows 2-i-1 tietokone vähintään 389€:lla 4-24.9.2017 välisenä aikana (ei koske käytettyjä tuotteita). Enintään 1 tuote per asiakas
Maksat täyden hinnan ostaessasi tietokoneen ja teet hyvityspyynnön jälkikäteen. Hyvityspyyntö tulee tehdä viidentoista (15) ja neljänkymmenenviiden (45) päivän sisällä ostotapahtumasta.
Hyvityspyynnön vaatimukset toteutetaan täyttämällä kaavake osoitteessa moneyback.microsoft.fi. Rekisteröinti vaatii kuittikopion ja kuvan liittämistä mukaan. Kuvassa tulee näkyä selkeästi pakkauksessa oleva nimike.
Kun rekisteröinti on hyväksytty, hyvitys siirretään pankkitilillesi kahdeksan (8) viikon sisällä.

Lue lisää 2-i-1:stä

Miksi valita tietokoneen ja tabletin välillä?
2-i-1:n tietokoneen kanssa et joudu valitsemaan suorituskyvyn ja joustavuuden välillä. Saat tabletin halutessasi ja kannettavanm tietokoneen sitä tarvitessasi. Valitse 2-i-1 tietokone tehokkaalla suorituskyvyllä Inteliltä - jota voit käyttää ja muokata hyödyntää kosketusnäyttöä missä haluat menettämättä tehokkuutta ja oikean tietokoneen kokemusta.

Mert - Fashion Designer

En halua rajata itseäni 

Minulle luovuus tarkoittaa sitä, että ei ole rajoja. Seuraan tuota filosofiaa, kun työstän mallejani Surface Pro:lla. Kevyen painonsa ansiosta voin kantaa sitä helposti mukana studiolla tai paikoissa, joissa inspiroidun eniten. Lisäksi Surface on niin tehokas, että voin käyttää sillä useita luovia ohjelmia samaan aikaan. Siitä on tullut minun uusi suosikkityökaluni.
Lue lisää Surface Pro:stä

Victoria - Designer

"Visuaalit ovat tärkeitä - sekä designeissani että kannettavallani"

Jätin päivätyöni työskennelläkseni oman projektini parissa. En halunut rajoittaa omia designejani. Nykyään teen kaiken aina designeista nettisivujen päivitykseen. Laadukas Surface Laptop näyttelee isoa osaa prosesseistani ja kosketusnäyttö inspiroi minua uusiin työskentelytapoihin. Rakastan sen ohutta ja kevyttä olemusta, ja se sopii täydellisesti design laukkujeni sisään. Olen todella kiitollinen että uskalsin tehdä tämän. On unelmien täyttymys työskennellä tämän kanssa päivittäin
Lue lisää Surface Laptop:stä

Gabbie - Student & Streamer

"Kokosin peliyhteisön"

Olen ollut aina kiinnostunut palaamisesta - mielestäni se kaikki on loppujen lopuksi strategiaa. Kokosin yhteisön jotta voin kesittyä striimaukseen täysipäiväisesti. On myös ihanaa tavata näitä ihmisiä todellisessa elämässä. ASUS ROG tarjoaa vahvan ja tehokkaan laitteen joka on myös helppo ottaa mukaan kun haluan tavata peliyhteisön ihmisiä. On todella upeaa voida työskennellä yhdessä tiiminä.
Lue lisää ASUS ROG Strix GL533:stä

Olli - Architect

Sen ei pidä vain toimia, vaan myös näyttää hyvältä.

Itse olen kokenut, kuinka taloudellisesti vaikeaa opiskelijana on omistaa oma koti. Siksi suunnittelenkin nyt monitoiminnallisia taloja, jotka vievät vähemmän tilaa ja ovat edullisempia. Mutta ei riitä, että design toimii – ulkonäkö on yhtä tärkeää. Ehkä juuri siksi tyylikkäästä Lenovo Yoga 910:stä on tullut suosimani työskentelyväline. Siinä riittää tehot kokonaiseksi päiväksi, kun työskentelen kentällä.
Lue lisää Lenovo Yoga 910:stä

Pia - Industrial designer

Jotakin merkityksellistä perunasta ja paperista

Tanskalaista Piaa kiehtoo kestävyys ja hän sai idean tehdä paperista ja perunoista uurnan. Surface Pro 4 auttaa häntä elämään unelmaansa ja saavuttamaan tavoitteensa: ”Olen luonut mallin Surface Pro 4:llä, joka on niin monipuolinen. Voin ottaa sen mukaan minne vain ja työskennellä mistä käsin tahansa”.
Lue lisää Surface Pro:stä

Julie - Rapper and gamer

Surface Bookini on aina töissä

Kun kirjoitan lyriikoita, teen musiikkia ja videoita, bloggaan tai pelaan, teen ne aina Surface Bookillani. Se on luova alustani - instrumenttini, kannettavani ja tablettini. Se on myös paikka, missä tapaan fanejani, kun en ole ulkona hengailemassa. Se on niin uskomattoman tehokas kone, josta on moneen. Ja se on myös aika cool.
Lue lisää Surface Book:stä

Daniel - Barista och skatare

Miksi hyväksymme keskiverto kahvia?

Baristana minun tärkein tehtäväni on tuoda esiin kahvin paras maku. Itse asiassa kahvin maku ja tuoksu on paljon monitahoisempi kuin viinin. Asus UX 360:n avulla olen aina valmis pitämään luentoja intohimostani kahvia kohtaan. Se on loistava kannettava ja hyvä esimerkki siitä, että laadun ei tarvitse maksaa omaisuutta.
Lue lisää ASUS Zenbook Flip S UX370:stä