Osta Acer Swift 1 tänään ja saat 50 € takaisin

Osta ohut & kevyt kannettava tänään ja saat 50 € takaisin*

Onko vanha tietokoneesi väsynyt, raskas ja hidas? Uusimmat tietokoneet ovat täysin omanlaisensa kokemus, kun vertaat niitä perinteisesti miellettyyn PC:hen. Monet nykyajan kannettavista ovat todella kevyitä ja monipuolisia, alle 1,5 cm:n paksuisia ja niissä on pitkä akunkesto. Täydellisiä heille, joilla on aktiivinen elämäntyyli. Monissa malleissa on kosketusnäyttö ja niitä voi taivuttaa, kääntää tai niissä on irroitettava näppäimistö. Lisäksi niitä voi käyttää sekä tablettina että kannettavana. Joustavuus ja laitevalikoima on laaja - voit olla varma, että löydät kannettavan, joka sopii sinulle.

”Osta kosketusnäytöllinen kannettava ja saat 25 € lisähyvityksen!” *Tarjous on voimassa 3.9.–23.9.2018. Katso yleiset ehdot osoitteesta moneyback.microsoft.fi.

Toimi näin

1. Osta ohut ja kevyt kannettava (alle 1,8 cm), jossa on Windows S/Home/Pro -käyttöjärjestelmä sekä Intel-suoritin, 3.–23.9.2018 (ei koske käytettyjä tuotteita).
2. Osta kosketusnäytöllinen kannettava ja saat 25 € lisähyvityksen!
3. Enintään 5 tuotetta per henkilö/yritys.
4. Maksa täysi hinta ostohetkellä ja tee hyvityshakemus jälkikäteen.
5. Täytä hyvityshakemus verkkopalvelussa 15–45 päivän kuluessa ostohetkestä.
6. Hakemuslomake täytetään osoitteessa moneyback.microsoft.fi.
7. Varmista, että sinulla on kopio kuitistasi sekä kuva, jossa näkyy tuotepakkauksen viivakoodi (EAN-koodi tai UPC-koodi).
8. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat maksetaan pankkitilillesi 8 viikon kuluessa.

Acer Laptops