Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Selfie-rengas
Selfie-rengas
Selfie-rengas
Selfie-rengas
Selfie-rengas

1 / 5

Selfie-rengas

27,49 €

-50%

Rek pris. 55 €
Selfie-lamppu ladattavalla akulla ja himmennettävällä valolla - mobiili lisävaruste sinulle, joka etsii jatkuvasti täydellistä valoa selfie-otteen mukana. Älä enää katso - tämän yleisen Selfie-lampun avulla, joka sopii sekä matkapuhelimiin että table
Lue lisää

Selfie-lamppu ladattavalla akulla ja himmennettävällä valolla - mobiili lisävaruste sinulle, joka etsii jatkuvasti täydellistä valoa selfie-otteen mukana. Älä enää katso - tämän yleisen Selfie-lampun avulla, joka sopii sekä matkapuhelimiin että tablet-laitteisiin kaikissa malleissa, saat täydellisen ja tasaisen valon 36 sisäänrakennetun LED-lampun avulla.

Voimanlähteenä ladattava akku. Valitse täydellinen valo himmennettävän valon kautta. Selfie-lamppu on myös varustettu "vilkkuvilla" valotiloilla (nopea, keskitaso, hidas ja SOS). "Tuo täydellinen selfie-valo mukanasi!"

erittely:

Väri: Valkoinen

LED-väri: valkoinen

LEDien lukumäärä: 36 kpl

Valotilat: Sumuvalo (matala - keskitaso - voimakas) - Pidä kirkkauden säätöpainiketta painettuna.

Akku: ladattava

Malli: Sopii kaikille älypuhelimille ja tablet-laitteille.

Ominaisuudet: SOS, nopea, keskitaso ja hitaasti vilkkuvat valot (kaksoisnapsauta painiketta vaihtaaksesi vilkkuvaa tilaa)

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .