Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Muoti Kaapeli Carrara Gold 1M
Muoti Kaapeli Carrara Gold 1M

1 / 2

Muoti Kaapeli Carrara Gold 1M

29,24 €

-25%

Rek pris. 39,02 €
Tutustu uuteen muotiteknisen linjaamme latauskaapeleilla, powerbankeilla ja korkealaatuisilla mobiilikuorilla samassa kuuman suunnittelun konseptissa.Carraramarmor louhitaan Toscanassa ja sitä on käytetty kuvanveistossa ja arkkitehtuurissa muinaisist
Lue lisää

Tutustu uuteen muotiteknisen linjaamme latauskaapeleilla, powerbankeilla ja korkealaatuisilla mobiilikuorilla samassa kuuman suunnittelun konseptissa.

Carraramarmor louhitaan Toscanassa ja sitä on käytetty kuvanveistossa ja arkkitehtuurissa muinaisista ajoista lähtien, joten materiaali on ajattoman määritelmä. Tämän muunnoksen räjäytetyt kultasilmukat antavat ainutlaatuisen kosketuksen ja harmonisoituvat kauniisti kultayksityiskohdilla.

Carrara Gold -salamakaapeli on Applen sertifioima ja se sopii kaikkiin Apple-laitteisiin Lightningportilla. Kaapeli on korkealaatuista kudottua nailonia ja ylellisiä keltaisia yksityiskohtia.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .