Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Universal poistaminen Installer raidetangon End Tool Kit Steering Knuckles

1 / 1

Universal poistaminen Installer raidetangon End Tool Kit Steering Knuckles

122,55 €
Käyttö: Tämä työkalusarja auttaa poistamaan ja vaihtaa sisäisen valvonnan nivel irrottamatta ohjausvaihde pois ammuttu. Kuvaus: Jaw Koot: Head Koot: 30-35 mm; 35-40mm; 40-45mm pituus: 400mm voidaan käyttää puoli & quot; asema räikkä tai 27mm
Lue lisää
Käyttö: Tämä työkalusarja auttaa poistamaan ja vaihtaa sisäisen valvonnan nivel irrottamatta ohjausvaihde pois ammuttu. Kuvaus: Jaw Koot:

Head Koot: 30-35 mm; 35-40mm; 40-45mmpituus: 400mm

voidaan käyttää puoli & quot; asema räikkä tai 27mm Socket Specification brandNy 100%

ohjeet mukana

Kotelonväri: satunnainen lähetetty

Huomautus Kaikkiin tarpeisiin älä epäröi ottaa yhteyttä Takuu tiedot: Kaikki Maxpeedingrods tuotteiden taataan ja takuu altistuu erilaisia ​​esineitä (ellei toisin mainita).

Jos sinulla on ongelma meidän tuote, ota yhteyttä sähköpostilla ensin.

tiedot takuun ovat seuraavat:

Jos tuote vioittuu takuuajan johtuen epäyhtenäistä kanssa toimista, laiminlyönneistä tai väärinkäytöstä tuotteita, sinun täytyy ilmoittaa meille kirjallisesti ja / tai täyttämällä takuuvaadelomakkeeseesi (mukaan lukien kuvaus virhe) ja palauttaa tällaisen tavaroita meille. Tällaisia ​​tavaroita olisi noudatettava paluumuuttoon ja palautetaan valmistajalle testaus- ja tarkastus- ja valmistaja ei järjestä keräämistä tuotteen. Perustui valmistajan mielestä meille annetaan tasapuolisuuden ja resursseja tutkia kaikkia väitteitä takuuta.edellä takuu annetaan meille, jos sinulla ei ole vastuussa mistään virheistä, jotka tapahtuvat kulumisesta, tahallisesta vahingosta, laiminlyönnistä luvattoman käsittelyn, virheellinen asennus tavaroiden sinä ja / tai kolmannelle osapuolelle, epätavallisiin työskentelyolosuhteisiin, laiminlyönti seurata ja / tai tavaroiden valmistajan ohjeiden (suullisesti tai kirjallisesti), väärinkäyttöä tai muuttamista tai korjaaminen tavaroita ilman meidän hyväksyntää.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä