Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
X Adhesive Phone Stand Leather Brown

1 / 1

X Adhesive Phone Stand Leather Brown

23 €
MOFT X Puhelinteline 60° pystytila on suunniteltu sopimaan 90 prosenttiin matkapuhelimen käyttöajasta, ja siirtyminen mukavasti 45° asteen vaakatilaan vie vain sekunnin. Teline on 5 mm paksu, mikä tarkoittaa, että voit ottaa sen helposti mu
Lue lisää

MOFT X Puhelinteline

  • 60° pystytila on suunniteltu sopimaan 90 prosenttiin matkapuhelimen käyttöajasta, ja siirtyminen mukavasti 45° asteen vaakatilaan vie vain sekunnin.
  • Teline on 5 mm paksu, mikä tarkoittaa, että voit ottaa sen helposti mukaasi, ilman että se vie paljon tilaa tai on tiellä. Siinä on myös tilaa 3 kortille ja kortit pysyvät suojattuna RFID-teknologialla.
  • Erityinen irrotettava liima antaa sinulle vakaan asennon ja helpon irrotuksen jälkiä jättämättä.

Nauti puhelimesi ominaisuuksista monipuolisesti ohuimmalla taitettavalla telineellä, joka on varustettu korttilokeroilla.

Kun luet verkkokirjoja ja katsot sarjoja puhelimen ollessa pystysuorassa asennossa, haluat kallistaa sen optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. MOFT on kehittänyt parhaan kulman: 60°. Se on paras ja optimaalinen kulma puhelimen pitkäaikaiseen katseluun.

Erittäin kannettava ja kevyt, vain 5 mm

MOFT X on varustettu yksinkertaisella ja erittäin ergonomisella taittolinjalla takana, joka saa sen toimimaan täydellisesti. Ohut muotoilu helpottaa telineen ottamista mukaan sen häiritsemättä, ja se on erittäin helppo avata ja ottaa käyttöön vain 1 sekunnissa.

Tilaa kolmelle kortille

Vaikka MOFT X -teline on niin ohut, tulet yllättymään siitä että tähän pieneen tilaan mahtuu 3 korttia. Kortit ovat myös suojattu telinelokerossa RFID-teknologialla.

Helppo asentaa ja poistaa irrotettavalla liimalla

MOFT on löytänyt täydellisen liiman telineelle, jotta se voidaan poistaa puhelimesta jälkiä jättämättä ja samalla on tarpeeksi vahvaa, jotta se kestää jokapäiväistä kulutusta.

Toimiiko teline suojakuorella?

Kyllä, teline toimii TPU:sta ja kovamuovista valmistetuissa suojakuorissa, mutta ei kiinnity silikonikuoriin.

Kuinka monta kertaa telinettä voi käyttää?

Telinettä voi käyttää 5-6 kertaa, ja viidennen kerran jälkeen liima alkaa kulumaan.


Ominaisuudet

  • Se sopii: Universal
  • Materiaali: PU-nahka, Kovamuovi
  • Väri: Ruskea
  • Ominaisuudet: Telinetoiminto, Korttitasku
  • Tuotemerkin: MOFT
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja