Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Minecraft Dungeons: Hero Edition

Xbox One Download

Digitaalinen Tuote

30 €

Seuraa tuotteen hintaa

  • Toiminta, Seikkailu
  • Xbox One Download

Taistele tiesi tämän upouuden, klassisista luolastoseikkailuista inspiraationsa saaneen, Minecraft-universumiin sijoittuvan toimintaseikkailupelin läpi! Uskaltaudu luolastoihin yksin tai yhdessä ystävien kanssa! Jopa neljä pelaajaa voi taistella yhdessä tässä vauhdikkaassa, aarteidentäyteisessä ja hurjan monipuolisia tasoja täynnä olevassa, eeppisessä tarinassa pahan Arch-Illagerin nujertamiseksi!
 
Tutustu uusiin tehokkaisiin aseisiin ja esineisiin, jotka auttavat sinua nujertamaan armottomat uudet ja ilkeät joukot. Taistele tai pakene kanjoneiden, soiden ja tietenkin kaivoksien läpi! Kaikkien seikkailijoiden, jotka ovat joko tarpeeksi rohkeita tai typeriä tutkiakseen tätä kulmikasta ja kaunista maailmaa, on parasta saapua hyvin varustautuneina. Varustaudu siis nopeasti!
 
Minecraft Dungeons Hero Edition sisältää Hero Pass -lisäsisällön: Hero-viitan, kaksi pelaajaolemusta ja lemmikkikanan. Sisältää myös kaksi lisäsisältöpakettia, kun ne tulevat saataville.

Minecraft Dungeons Hero Edition sisältää Hero Pass -lisäsisällön
Hero Pass sisältää Hero-viitan, kaksi pelaajaolemusta ja lemmikkikanan. Sisältää myös kaksi lisäsisältöpakettia, kun ne tulevat saataville. 

Minecraft Dungeons
Taistele tiesi tämän upouuden, klassisista luolastoseikkailuista inspiraationsa saaneen, Minecraft-universumiin sijoittuvan toimintaseikkailupelin läpi! 

Luolaston Creeper-hahmo
Taistele uusia ja ilkeitä väkijoukkoja vastaan tässä upouudessa toimintaseikkailussa, joka on saanut inspiraationsa klassisista luolastoseikkailuista.

Moninpeli
Jopa neljä pelaajaa voi taistella yhdessä yhteistyötilassa toiminnantäyteisen, aarteita pursuavan, hurjan monipuolisten tasojen läpi.

Lisää tehoa
Avaa kymmeniä ainutlaatuisia esine- ja aseloitsuja tuhoisia erityishyökkäyksiä varten. 

Valinnanvaraa
Mukauta hahmosi mieleiseksesi ja käy sitten käsiksi vihollisiisi asettasi heiluttaen, jättäydy taaemmas hyödyntämään etähyökkäyksiä tai raivaa tiesi joukkoröykkiöiden läpi kunnon panssarin suojaamana!

Eeppistä
Kaikkien seikkailijoiden, jotka ovat joko tarpeeksi rohkeita tai typeriä tutkiakseen tätä kulmikasta ja kaunista maailmaa, on parasta saapua hyvin varustautuneina. Seikkaile aarteita pursuavilla tasoilla ja yritä kukistaa ilkeä Arch-Illager! 

Laji:
Toiminta
Seikkailu
Formaatit:
Xbox One Download

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .