Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Stellaris: Nemesis

PC Windows, Mac OSX, Linux Download

Digitaalinen Tuote

-5%
Stellaris: Nemesis
Stellaris: Nemesis
Stellaris: Nemesis
Stellaris: Nemesis
Stellaris: Nemesis
Stellaris: Nemesis
Stellaris: Nemesis
Stellaris: Nemesis
Stellaris: Nemesis
Stellaris: Nemesis
Stellaris: Nemesis
Stellaris: Nemesis
Stellaris: Nemesis
18,95 €
Suositeltu hinta: 19,99 €

Seuraa tuotteen hintaa

  • Strategy, Simulator, Lisätuotteet
  • PC Windows, Mac OSX, Linux Download

Nemesis on Stellaris-pelin laajennus, jossa pelaaja pääsee ratkaisemaan tuhoon suistuvan galaksin kohtalon. Nemesis lisää peliin vakoiluvälineet, keinon nousta galaksin vartijaksi taistelemaan loppupelin kriisejä vastaan – tai ryhtymään itse loppupelin kriisiksi uhkavaihtoehdolla. Laajennus antaakin Stellaris-peliin tähän mennessä mahtavimpia välineitä.

Joudut valitsemaan kaaoksen ja hallinnan välillä, jotta voit ottaa ohjat galaksissa, joka on syöksymässä kriisiin. Löydätkö keinon nousta valtaan diplomatian tai juonittelun keinoin vai seuraatko vierestä, kun tähdet sammuvat yksi kerrallaan?

Nemesis-laajennuksen sisältö:

Ryhdy itse kriisiksi: Olet galaksin halki leviävä kulo, joka uhkaa sen olemassaoloa. Kun imperiumisi muuttuu aina vain uhkaavammaksi, avaat voimakkaita bonuksia, joiden avulla pystyt kääntämään toivottoman galaktisen pattitilanteen omaksi eduksesi. Jos muu galaksi ei pysty pysäyttämään sinua ajoissa, voit päästää valloilleen niin paljon voimaa, että se tekee lopun kaikesta olevaisesta!

Galaksin vartija: Tehtäväsi on kampanjoida galaktisessa yhteisössä, että sinut nimetään vartijaksi ja saat hätätilavaltuudet kriisin vastustamista varten. Pelasta galaksi niiden avulla tuhon partaalta ja palauta järjestys. Kun kriisi saadaan nujerrettua, voit luopua vallastasi... tai pitää sen ja perustaa uuden galaktisen imperiumin.

Vakoilu: Tieto on valtaa; vakoile uusilla välineillä vihollisiasi (tai ystäviäsi). Lähetä lähettiläitä johtamaan salaisia tehtäviä ja tekemään vastavakoilua vihollisen rajojen takana. Valheet ja petokset karistavat viholliset kannoiltasi, kun paljastat heidän syvimmät salaisuutensa.

Kun soluttautumistasosi kasvaa, avaat uusia operaatioita, kuten tähtiaseman sabotoinnin, resurssien hankinnan tai tekniikan varastamisen. Käännä liittolaiset toisiaan vastaan loanheittokampanjoilla ja järjestämällä diplomaattisia välikohtauksia. Jos pelaat korttisi oikein, he eivät osaa odottaa mitään: se mitä he eivät tiedä satuttaa heitä varmasti. 

Uusi alussarja: Nemesis-laajennuksessa on uusia aluksia, jotka ovat saaneet innoitusta tieteiskirjallisuuden näyttävimmistä imperiumeista. Otitpa galaksin valtaasi tai tuhosit sen, näytät niin mahtavalta kuin tunnet olevasi.

Laji:
Strategy
Simulator
Lisätuotteet
Formaatit:
PC Windows, Mac OSX, Linux Download

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.