Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

The Sims™ 4 Lumisten vuorten maa Expansion Pack

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

The Sims™ 4 Lumisten vuorten maa Expansion Pack

(0)
Kirjoita arvostelu

PC Download

Digitaalinen Tuote

The Sims™ 4 Lumisten vuorten maa Expansion Pack
The Sims™ 4 Lumisten vuorten maa Expansion Pack
The Sims™ 4 Lumisten vuorten maa Expansion Pack
The Sims™ 4 Lumisten vuorten maa Expansion Pack
The Sims™ 4 Lumisten vuorten maa Expansion Pack
38,95 €
Suositeltu hinta: 39,99 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Simulator, Lisätuotteet
  • PC Download

Varustaudu jännittäviin talviurheilulajeihin, rentoudu kuumissa lähteissä ja suunnittele oma japanilaistyylinen kotisi The Sims™ 4 Lumisten vuorten maa Expansion Packissä*! Seikkaile uusin tavoin – simisi voivat kiivetä vuoren huipulle ja tiivistää siteitään muihin uudessa Komorebi-vuorena tunnetussa maailmassa. Kelkkailun, lumilautailun ja kotatsun ääressä nautitun kuuman pataruoan parista löytyy jokaiselle mieluinen puuha, olipa elämäntapa sitten millainen hyvänsä.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

JÄNNITYSTÄ JA HUIKEITA ELÄMYKSIÄ

Koettele simisi taitoja ja kestävyyttä vuorenrinteellä! Alamäkeen voi kiitää suksilla, lumilaudalla tai kelkalla yhdessä toisen simin kanssa. Suuntaatko mieluummin ylöspäin? Kehitä simisi vuorikiipeilytaitoja ja haasta hänet sitten kiipeämään vuoren huipulle uskaliailla ja joskus vaarallisillakin retkillä.

SISÄISTÄ RAUHAA ETSIMÄSSÄ

Simisi voivat sulattaa murheensa kuumissa lähteissä, nauttia kuumaa pataruokaa kotatsu-pöydän ääressä ja viettää aikaa yhdessä patikoiden bambumetsissä tai lumisessa maastossa. Mietiskelykävelyt ja rauhoittava musiikki auttavat ottamaan tunteet hallintaan ja löytämään sisäisen rauhan.

OMA ZEN-PYHÄKKÖ

Pitääpä simisi japanilaisen kulttuurin innoittamasta perinteisestä tai modernista sisustuksesta, hän voi suunnitella elämäänsä sopivan kodin shoji-ovineen ja -ikkunoineen, seinäkkeineen ja tatami-mattoineen. Genkan-eteisessä simit voivat riisua kenkänsä paperilyhtyjen himmeässä valossa, ja pihalle he voivat perustaa oman kivipuutarhan!

ELÄMÄNTAPA SINUN MUKAASI

Uudet elämäntavat ja tunnesuhteet tuovat simiesi elämään uutta luonnetta ja suhdevaikutuksia. Elämäntavat ilmentävät simisi tekoja ja tapoja ja muuttavat hänen käytöstään niiden mukaan. Yhteiset kokemukset muiden kanssa taas luovat tunnesuhteita, joilla on pysyvä vaikutus simien välisiin suhteisiin ja sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Laji:
Simulator
Lisätuotteet
Formaatit:
PC Download

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.