Palaa ylös
Assassins Creed Odyssey

1 / 1

Assassins Creed Odyssey

24,99 €
Kirjoita oma legendaarinen odysseia ja koe eeppinen seikkailu maailmassa, jossa jokaisella valinnalla on väliä. Lähde perheesi kuolemaan tuomitsemana eeppiselle matkalle, joka vie sinut palkkasoturihylkiöstä legendaariseksi kreikkalaissankariksi, ja
  • Toiminta
  • Playstation 4
Lue lisää

Kirjoita oma legendaarinen odysseia ja koe eeppinen seikkailu maailmassa, jossa jokaisella valinnalla on väliä. Lähde perheesi kuolemaan tuomitsemana eeppiselle matkalle, joka vie sinut palkkasoturihylkiöstä legendaariseksi kreikkalaissankariksi, ja paljasta totuus menneisyydestäsi. Matkaa läpi sodan runteleman maailman, joka on jumalten ja ihmisten muokkaama ja missä vuoret ja meret törmäävät. Tapaa muinaisen Kreikan kuuluisia hahmoja ja toimi historian tärkeässä taitoskohdassa, joka muokkasi läntistä sivilisaatiota.

 

Assassin’s Creed® Odyssey tuo pelaajien tekemät valinnat keskiöön aiemmin Assassin’s Creed -sarjassa näkemättömillä innovaatioilla, kun teet sankaristasi sellaisen kuin haluat ja muokkaat ympäröivää maailmaasi. Sinä hallitset kohtaloasi värikkäiden hahmojen kanssa luomiesi suhteiden ja odysseiallasi tekemiesi valintojen kautta. Muokkaa varusteitasi ja hallitse uusia erikoiskykyjä, pistä sankarisi taidot vastaamaan pelityyliäsi. Tappele tiesi läpi Kreikan, käy armottomia taisteluita niin maalla kuin merellä ja nouse todelliseksi legendojen sankariksi.

Ominaisuudet

  • NOUSE LEGENDAARISEKSI KREIKKALAISSANKARIKSI – Voit ensimmäistä kertaa Assassin’s Creed -sarjan historiassa valita, millaisella sankarilla pelaat tätä eeppistä matkaa. Oletko Alexios vai Kassandra. Räätälöi varusteitasi, päivitä kykyjäsi ja muokkaa laivaasi, kun nouset kohti legendaarista kreikkalaista sankaruutta.
  • SUKELLA MUINAISEEN KREIKKAAN – Lumisten vuorten huipuilta Egeanmeren syvyyksiin, tutki kokonaista maata täynnä kesyttämättömiä ympäristöjä ja Kreikan kulta-ajan huipulla olevia kaupunkeja. Odottamattomat kohtaamiset herättävät tarinasi henkiin tavatessasi värikkäitä hahmoja, taistellessasi raakoja palkkasotureita vastaan ja enemmän.
  • VALITSE OMA POLKUSI – Päätöksesi muokkaavat ympäröivää maailmaa. Tarjolla on yli 30 tuntia eri dialogivalintoja ja monta pelin päätöstä. Pelaa elävässä ja dynaamisessa maailmassa, joka kehittyy jatkuvasti ja reagoi jokaiseen tekemääsi päätökseen.
  • KÄY EEPPISIÄ TAISTELUITA – Esittele uskomattomia soturikykyjäsi ja käännä taisteluiden kulkua peloponnesolaissodan aikana. Ryntää Spartan ja Ateenan välillä käytäviin eeppisiin yhteenottoihin Big Battles -tilassa, joka asettaa kaksi 150 sotilaan joukkoa vastakkain.
  • PURJEHDI LÄPI EGEANMEREN – Löydä kartoittamattomia kohteita, etsi piilotettuja aarteita ja halkaise kokonaisia laivastoja meritaisteluissa. Muokkaa laivasi ulkonäköä, päivitä aseet tukemaan vahvuuksiasi ja värvää ainutlaatuisia etuja omaavia miehistönjäseniä. Tee meritaisteluista tyylillesi sopivia.
  • MYYTTIEN JA LEGENDOJEN MAA – Tutustu maailmaan, joka pursuaa myyttejä ja legendoja. Ikivanhoista rituaaleista kuuluisiin patsaisiin, kohtaa Kreikan legendaariset hahmot ja paljasta totuus myytin takana.
Lisäosa Ei
Laji Toiminta
Formaatit Playstation 4
EAN 3307216063889
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja