Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Playstation 4

-6%
Crash Bandicoot 4: It’s About Time
Crash Bandicoot 4: It’s About Time
Crash Bandicoot 4: It’s About Time
Crash Bandicoot 4: It’s About Time
Crash Bandicoot 4: It’s About Time
49,99 €
Suositeltu hinta: 52,99 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    alkaen 3 arkipäivä
  • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

  • Seikkailu, Lapset
  • Playstation 4

It’s About Time – uunituore wumpahtava Crash Bandicoot™ ‑peli! Kiidä suosikkipussieläintesi kanssa häntä neljäntenä jalkana seikkailuun, jossa aika on pirstoutunut.

Neo Cortex ja N. Trophy ovat jälleen vauhdissa. Tällä kertaa heidän hyökkäyksensä ei uhkaa koko universumia vaan koko multiversumia! Crashin ja Cocon on pelastettava päivä yhdistämällä neljä kvanttinaamiota todellisuuden sääntöjä uhmaamalla.

Löytyykö uusia kykyjä? Kyllä. Olisiko uusia pelattavia hahmoja? Jep. Onko vaihtoehtoisia ulottuvuuksia? Ihan saletisti. Entäs yliövereitä pomoja? Takuulla. Onko luvassa mahtimenoa? Siitä voit lyödä vaikka farkkusortsit vetoa. Hei, onko nuo oikeasti farkkusortsit? Ne ei kyllä tässä universumissa!

"
© 2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CRASH ja CRASH BANDICOOT ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Activision Publishing, Inc. Kaikki muut tavaramerkit ja tuotenimet ovat niiden omistajien omaisuutta.
"Verkkosijoitusluetteloita ja Activision-tilin rekisteröimistä varten tarvitaan Internet-yhteys. Tallennustilavaatimukset voivat muuttua. Pelaaminen voi edellyttää pakollisten päivitysten lataamista. Activision ei anna mitään takuita verkko-ominaisuuksien käytettävyydestä ja voi omasta päätöksestään muokata tai lopettaa niitä ilmoittamalla siitä kohtuullisessa ajassa etukäteen. Ohjelmiston käyttö on osoitus ohjelmistolisenssisopimuksen, käyttöehtojen ja tietosuojakäytännön (support.activision.com/license) hyväksymisestä.

© 2020 Activision Publishing Inc. ACTIVISION, CRASH ja CRASH BANDICOOT ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Activision Publishing, Inc. Kaikki muut tavaramerkit ja tuotenimet ovat niiden omistajien omaisuutta.

Lisäosa:
Ei
Laji:
Seikkailu
Lapset
Formaatit:
Playstation 4
EAN:
5030917290954

Katso lisää arvosteluja (1)

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .