Dishonored 2 (Playstation 4)

Dishonored 2
Lähetä ystävälle
€ 9.95 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Ennakkovaraustarjous - Dishonored 2

Ennakkovaraa Dishonored 2 ja saa ”Imperial Assassin’s Pack” joka sisältää 

Bonecharm – Duelist’s Luck: Ammuspaketissa suuremmalla todennäköisyydellä ylimääräinen laukaus 

Void Favor – Yliluonnollisella voimalla suurempi mahdollisuus olla käyttämättä manaa 

In-game Lore Book – Goodbye Karnaca A Musician’s Farewell

Uusi roolisi yliluonnollisena salamurhaajana Dishonored 2 -pelissä, joka on seuraava osa Arkane Studiosin palkintoja voittaneessa Dishonored-saagassa. Pelaa maailmassa, missä mystiikka ja teollisuus törmäävät. Valitsetko keisarinna Emily Kaldwinin vai kuninkaallisen protektorin Corvo Attanon? Pelaatko pelin läpi hiiviskellen, käytätkö sen armotonta taistelujärjestelmää vai sekoitatko molempia? Miten yhdistät hahmosi ainutlaatuisia voimia, aseita ja laitteita eliminoidaksesi vihollisesi? Tarina vastaa valintoihisi, mikä johtaa kiehtoviin lopputuloksiin, kun pelaat jokaista pelin käsin luoduista tehtävistä. 

Dishonored 2sijoittuu 15 vuotta sen jälkeen, kun Lord Regent kukistettiin ja pelätty rottarutto siirtyi menneisyyteen. Tuonpuoleinen vallananastaja on kaapannut keisarinna Emily Kaldwinin valtaistuimen ja jättänyt saarten kohtalon hiuskarvan varaan. Matkaa Emilynä tai Corvona Dunwallin legendaarisilta kaduilta Karnacan kerran niin häikäisevään rantakaupunkiin, joka on avain Emilyn vallan palauttamiselle. Olet varustettu Outsiderin merkillä ja voimakkailla uusilla kyvyillä, joten jahtaa vihollisiasi ja ota omasi takaisin.

Salamurhaajat

Sekä Emily Kaldwin että Corvo Attano on täysin ääninäytelty, ja he antavat oman perspektiivinsä ja tunnereaktionsa maailmaan ja tarinaan. Käytä molempien hahmojen voimia, laitteita ja ainutlaatuisesti säädettyjä aseita luovilla tavoilla maailmaa tutkiessasi – taistelit sitten kaupungin kaduilla tai hiivit yli kattojen – ja päättäessäsi kenet vihollisista eliminoit ja kenet säästät.

Yliluonnolliset voimat

Edistynyt bonecharm-valmistus ja upouusi päivityspuu sallivat sinun muokata voimiasi todella erilaisilla tavoilla. Väijy kohteitasi äänettä olemalla elävä varjo, pakota viholliset jakamaan kohtalonsa linkittämällä heitä tai hallitse heidän mieliään lumoamalla heidät. Suorita tavoitteesi valitsemalla lähes loputtomasta väkivallan, ei-tappavan taistelun, voimien ja aseiden yhdistelmistä.

Mielikuvituksellinen maailma  

Dunwallin likaisilta ja rottien täyttämiltä kaduilta Karnacan reheville ja eksoottisille rannikoille, sukella tyyliteltyihin kohteisiin, jotka ovat Arkanen ensiluokkaisten taide- ja tarinatiimien luomia. Maailma itsessään on yksi hahmoista, ja sieltä löytyy runsaasti tarinoita, arkkitehtuuria ja monenkirjavia hahmoja. Sitä on höystetty myös erilaisten tehtävien kohteilla, kuten hiekkamyrskyjen ja sotivien ryhmittymien runtelema Dust District ja siirtyvistä seinistä, tappavista ansoista ja kellokoneistosotilaista rakennettu seinähullun kartano.

Haaste

Muokkaa peli- ja vaikeusasetuksia luodaksesi itsellesi entistäkin räätälöidymmän seikkailun. Voit tehdä pelikokemuksesta haastavamman (tai helpomman) muokkaamalla hiiviskelyn, liikkumisen ja taistelun eri asetuksia.

Void Engine

Dishonored 2 on herätetty upeasti eloon uudella Void Engine -pelimoottorilla, joka on suuri harppaus eteenpäin renderöintiteknologiassa. Moottori rakentuu id Techin varaan ja on Arkane Studiosin suuresti muokkaama. Void Engine on luotu tukemaan maailmanluokan taiteellista ohjausta ja ottamaan kaiken irti tämän sukupolven tehokkaista laitteistoista. Se sallii merkittäviä parannuksia kaikkiin pelijärjestelmiin, mukaan lukien reagoiva hiiviskelyn ja taistelun tekoäly, valaistus ja graafinen renderöinti, uskomattoman tiheät kaupunkiympäristöt ja tarinan esitys. 

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Toiminta, Seikkailu Expansion pack: Ei
Julkaisu: 11-11-2016 Arvioitu toimitusaika: Väliaikaisesti loppu
Tuotenumero: 3033915410 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Hyvä peli halvalla Green Fridaystä. Etenkin jos tykkää näyttävästä pelistä tai mennä stealtina

-

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 11 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 8 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 5 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »