EA Sports UFC 3 (Playstation 4)

EA Sports UFC 3
Lähetä ystävälle
€ 59.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

 

TÄRKEÄT SANOMAT

 

MULLISTAVAA PELAAMISTEKNOLOGIAA

 • Real Player Motion (RPM) Tech on mullistava uusi EA SPORTSin animaatioteknologia, joka asettaa uuden vertailukohdan liikkeelle ja reaktiivisuudelle kaikkien aikojen parhaalta näyttävässä – ja parhaalta tuntuvassa – EA SPORTS UFC -pelissä. Siepattuna ja uudelleenrakennettuna alusta alkaen on yli 5 000 uutta animaatiota, joten pystyt nyt liikkumaan, iskemään ja luomaan saumattomia yhdistelmiä maailman parhaiden UFC-urheilijoiden sulavuudella ja vapaudella. Pelaajat voivat nyt väistää ja iskeä ollessaan täydessä liikkeessä tehdäkseen vaarallisia vastahyökkäyksiä, mikä lisää uusia strategian ja kilpailemisen tasoja jokaiseen otteluun. Lisäksi RPM Tech toisintaa maailmanluokan UFC-ottelijoiden tyylit peilaten suosikkiurheilijoidesi, kuten Conor McGregorin, Georges St-Pierren ja Joanna Jedrzejcyzkin, tarkkoja ulkoasuja ja olemuksia.

 

OLE G.O.A.T.

 • EA SPORTS UFC 3 -pelissä on nyt mukana G.O.A.T. Career Mode, jossa Octagonin ulkopuolella tekemäsi valinnat vaikuttavat ensimmäistä kertaa koskaan polkuusi menestykseen Octagonin sisällä. Tee otteluidesi ulkopuolella promo-valintoja rakentaaksesi kiinnostusta otteluihisi, saadaksesi faneja, ansaitaksesi lisää rahaa suurten sopimusten kautta ja vangitaksesi koko maailman huomion. Luo kiihkeitä kiistakumppanuuksia muiden UFC-ottelijoiden kanssa käyttämällä pelin sisäistä uutta sosiaalisen median järjestelmää, joka antaa sinulle vapauden ottaa haluamasi persoonallisuuden viilipyttymäisen haastajan tai pahamaineisen suurisuun välillä. Lisää kiinnostusta suurimpiin otteluihisi tasapainottamalla aikasi salilla ja promo-tilaisuuksissa, jotka levittävät sanaa ja kasvattavat faniesi määrää. Päätä harjoitellessasi, mille salille liityt. Kullakin niistä on omat UFC-harjoittelukumppaninsa ja ainutlaatuiset liikkeensä opittaviksi. Katso lopuksi kaiken heräävän eloon silmiesi edessä uusissa Career Milestoneseissa, joita esitellään urasi aikana. Niitä ovat esimerkiksi lehdistötilaisuudet, punnitustilaisuudet ja autenttiset UFC-ohjelmat, kuten Bad Blood ja UFC Minute, joita emännöi Megan Olivi.

 

TARVITAAN VAIN YKSI ISKU

 • Toisin kuin missään muussa urheilussa, Octagonissa voitto voi ratketa silmänräpäyksessä. EA SPORTS UFC 3 -pelissä sinä päätät, miten ottelet ja miten voitat kokonaisessa uudessa pelitilojen valikoimassa, joka on suunniteltu nopeisiin, hauskoihin otteluihin, jotka sopivat täydellisesti kunnon nyrkkihippaan ystäviäsi vastaan. Pelaa Knockout Modea, Submission Shootoutia tai Stand & Bangia tai anna ottelijallesi loppumaton kestävyys Fight Now Customissa. EA SPORTS UFC 3 -pelissä sinulla on vapaus luoda ja mukauttaa ottelusi sääntöjä, ennen kuin kohtaat ystäväsi. Uudessa Tournament Modessa voit selvittää nokkimisjärjestyksen ystäviesi kesken yrittäessäsi kohdata niin monta vastustajaa kuin pystyt voittamaan kaaviotyylisillä pudotuskierroksilla, joissa kärsitty vahinko ja uupumus säilyvät.

 

LUO PARAS MAHDOLLINEN UNELMARYHMÄSI

 • EA SPORTS UFC 3 -pelin Ultimate Team™ tuo mukaan lisää mukauttamista, strategiaa ja keräilykortteja. Yhdistä ensimmäistä kertaa mukautettu luomasi ottelija oikean maailman UFC-ottelijoihin, joita ovat esimerkiksi Conor McGregor, Anderson Silva ja Demetrious Johnson, jotta voit rakentaa mahtavimman ottelijakokoonpanon. Uuden Fighter Chemistryn avulla voit tavoitella ja yhdistellä tiettyjä liikkeitä, jotka antavat tehostuksia ottelijallesi, jotta saat strategisen edun. Uusissa Ultimate Team Solo Challengeseissa on dynaamisesti päivittyviä yksinpelin pelaamishaasteita, jotka avaavat pelin sisäisiä palkintoja, kun taas uudet Ultimate Team Setsit antavat sinun kerätä teemallisia kortteja ja vaihtaa niitä arvokkaampiin kortteihin. Kaikki tämä on paketoitu sujuvoitettuun kokemukseen, jossa on uudelleensuunniteltuja pakettien avaamisia ja grafiikoita, joiden avulla sinun on helpompaa kuin koskaan ennen rakentaa oma Ultimate Team -ryhmäsi.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Urheilu Expansion pack: Ei
Julkaisu: 02-02-2018 Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Tuotenumero: 3040401877 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 19 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 12 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »