FIFA 17 (Playstation 4)

FIFA 17
Lähetä ystävälle
€ 24.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Mikä on FIFA Ultimate Team (FUT)?

EA SPORTS FIFA 17 Ultimate Team on valtava verkkoyhteisö faneja, jotka rakentavat jalkapallojoukkueitaan FIFA 17 -pelin maailman parhaista pelaajista, johtavat niitä ja kilpailevat niillä. Ota haaste vastaan ja liity yli 15 miljoonan Ultimate Team -fanin joukkoon ansaitsemaan, ostamaan, myymään ja vaihtamaan pelaajia Ultimate Team -yhteisössä, jotta saat koottua maailman parhaista jalkapallotähdistä koostuvan joukkueen. Pelaa unelmajoukkueellasi ja kohtaa ystäviesi joukkueita milloin vain haluat. Luo sekä johda useita joukkueita ja osallistu niillä verkko- ja yksinpeliturnauksiin, jotka päivitetään dynaamisesti joka viikko.

 

Mikä on FIFA Ultimate Team -lainapelaaja?

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi, kun joukkueessasi olisi huippujalkapalloilija? Pystyt kokeilemaan joitakin FIFA Ultimate Teamin halutuimpia pelaajia rajoitetun ottelumäärän ajan.

Mikä on FIFA Ultimate Team Draft?

FUT Draft on uusi tapa pelata FIFA Ultimate Teamia! Muodosta varaamalla kokoonpano ja haasta vastustajia turnauksessa, jotta voitat kolikoita, paketteja ja paljon muuta. Testaa joukkueenrakennustaitojasi ja valitse paras pelaaja kullekin pelipaikalle arvotuista viidestä pelaajasta. Tee tärkeitä valintoja pelaajan laadun tai joukkueen kemian perusteella. Ansaitse suurempia ottelupalkintoja edistyessäsi – voita neljä peräkkäistä ottelua, niin ansaitset parhaat palkinnot!

Ehdot ja säännöt:

TÄMÄ STANDARD EDITION -ENNAKKOTILAUSTARJOUS ANNETAAN VAIN KAMPANJATARKOITUKSESSA, EIKÄ SE OLE HYVITYS-, VELOITUS-, PANKKI- TAI LAHJAKORTTI. TARJOUS UMPEUTUU 29. SYYSKUUTA 2016. KÄYTETTÄVISSÄ VAIN FIFA 17 -PELIN ("TUOTE") UUSIIN OSTOIHIN. OSTOKSEEN SISÄLTYY KOODI, JOKA OIKEUTTAA FIFA ULTIMATE TEAM -PELITILASSA (”FUT”) KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAAN YHTEEN DRAFT TOKEN -POLETTIIN JOKA VIIKKO 5 PERÄKKÄISEN VIIKON AJAN. KOODI ON LUNASTETTAVA 16. LOKAKUUTA 2016 MENNESSÄ, JOTTA KÄYTTÄJÄ SAA KAIKKI 5 DRAFT TOKEN -POLETTIA. KOODI EI OLE VOIMASSA 13. MARRASKUUTA 2016 JÄLKEEN. JOS KOODI LUNASTETAAN MYÖHEMMIN, AIEMPIEN VIIKKOJEN DRAFT TOKEN -POLETTIA EI VOI KÄYTTÄÄ. DRAFT TOKEN -POLETTIEN VIIKOITTAINEN TARJOUS ON VOIMASSA SEITSEMÄN PÄIVÄN AJAN, JA SE ON LUNASTETTAVA KYSEISEN AJANJAKSON AIKANA. JOS FUT-TILAAN EI KIRJAUDUTA JA VALITA MY PACK -VAIHTOEHTOA JONAKIN VIIKKONA, KÄYTTÄJÄ EI SAA KYSEISEN VIIKON TARJOUSTA. ENSIMMÄINEN DRAFT TOKEN -POLETTI, YKSI LAINAPELAAJA (KAHDEKSAN OTTELUN AJAKSI) JA FUT-PELIASUANNETAAN VÄLITTÖMÄSTI KOODIN LUNASTAMISEN YHTEYDESSÄ. TARJOUS ON VOIMASSA TUOTTEEN MYYNTIPAIKOISSA. TARJOUSTA EI VOI KORVATA, VAIHTAA, MYYDÄ TAI VAIHTAA KÄTEISEEN TAI MUIHIN TUOTTEISIIN TAI PALVELUIHIN. TARJOUSTA EI VOI YHDISTÄÄ MUIHIN TARJOUKSIIN TAI ALENNUKSIIN ILMAN EA:N NIMENOMAISTA LUPAA; TARJOUSTA EI VOI YHDISTÄÄ KYSEESSÄ OLEVAN SISÄLLÖN LUNASTAMISEEN TARKOITETTUIHIN ENNAKKOON MAKSETTUIHIN KORTTEIHIN. TARJOUS EI OLE VOIMASSA MAISSA, JOIDEN LAINSÄÄDÄNNÖSSÄ KIELLETÄÄN TARJOUS TAI VEROTETAAN TAI RAJOITETAAN SITÄ. LUE VIIMEISIMMÄT TUOTETIEDOT, KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS JA TIEDOT SISÄLTÖÄ SUOJAAVASTA TEKNOLOGIASTA OSOITTEESTA WWW.EA.COM/FI/EULAS, JOS JA KUN NE OVAT SAATAVILLA. PELAAMINEN SAATTAA VAATIA INTERNET-YHTEYDEN, EA-TILIN, TUOTTEEN JA ORIGININ KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSTEN (EULA) HYVÄKSYMISEN), EA:N TIETOSUOJA- JA EVÄSTEKÄYTÄNNÖN SEKÄ PALVELUEHTOJEN HYVÄKSYMISEN, ORIGIN-ASIAKASOHJELMAN ASENTAMISEN (https://www.origin.com/fi-fi/about) JA REKISTERÖIMISEN SARJAKOODILLA. EA:N TIETOSUOJA- JA EVÄSTEKÄYTÄNTÖ SEKÄ PALVELUEHDOT OVAT OSOITTEESSA WWW.EA.COM/FI. VAIN YLI 15-VUOTIAAT VOIVAT REKISTERÖIDÄ EA-TILIN. EA VOI LOPETTAA VERKKOTOIMINNOT, KUN LOPETTAMISESTA ON OLLUT 30 PÄIVÄN AJAN ILMOITUS OSOITTEESSA WWW.EA.COM/FI/SERVICE-UPDATES. 

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Lapset, Urheilu Expansion pack: Ei
Julkaisu: 29-09-2016 Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Tuotenumero: 3037650045 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 2 Keskiarvosana: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Hienoa virtuaalifutista

Erinomainen peli.

Oheistuotteet

-

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 13 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 9 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 6 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »