FIFA 20

FIFA on EA Sportsin jalkapallopelisarja, johon on julkaistu peli vuosittain vuodesta 1993 lähtien. 

Senaste FIFA 20

  • (99)Playstation 4 1TB + FIFA 20

    (Hardware)

    BREAK NEW GROUND Build your player, pick your gear, and express your style in VOLTA FOOTBALL – a brand new mode in FIFA 20. Celebrate the authentic culture, style and creativity of small-sided street football in HDR*1 quality graphics with this PlayStation®4 bundle. Included is a 1TB Jet Black PlayStation®4 console, a matching Jet Black DUALSHOCK®4 wireless controller, EA SP...

    € 379.95
    € 15/kuukausi

Downloads

FIFA 20

FIFA 20 esittelee Volta-jalkapallon

Rakenna pelaajasi, valitse upeimmat vaatteet ja näyttäydy katujalkapallokentillä ympäri maailman. EA SPORTS VOLTA tarjoaa mahdollisuuden kokea pienimuotoisen katujalkapallon ja koko sen autenttisen kulttuurin, luovuuden ja hohdon.

FIFA 20 - Uratila

Ensimmäistä kertaa FIFAn historian aikana voit nyt pelata naismanagerina. FIFA 20 mahdollistaa siis eri naisjoukkueilla pelaamisen lisäksi myös joukkueen valmentamisen naisena. Pelissä on myös uusi moraalijärjestelmä, jossa joukkueeseen vaikuttavat sekä kommentit lehdistötilaisuuksissa että aloituskokoonpanon kierrättäminen.

Alle FIFA Spil

 

FIFA FUT Points - Buustaa FIFA-pelisi FUT Points -pisteillä.

FIFA 19

FIFA 19 saa IGN:ltä arvosanaksi 8,2

FIFA 19 on parannus viime vuoden pelistä!

FIFA 18

FIFA 18 – Mukaansatempaava ilmapiiri

FIFA 18 tarjoaa entistä paremman elämyksen autenttisilla auringon liikkeillä, joukkue- ja stadionkohtaisilla bannereilla, mukautuvilla selostuksilla ja muuttuvalla kentän laadulla.
Kuulet aidot kannustushuudot hyökätessä ja voit juhlia faniesi kanssa.

FIFA 18 tarjoaa entistä paremman elämyksen autenttisilla auringon liikkeillä, joukkue- ja stadionkohtaisilla bannereilla, mukautuvilla selostuksilla ja muuttuvalla kentän laadulla. Kuulet aidot kannustushuudot hyökätessä ja voit juhlia faniesi kanssa.

FIFA 18 – Todentuntuiset liikkeet

FIFA 18 esittelee uuden teknologian, joka näyttää pelaajien todelliset liikkeet. Täysin uusi animaatiojärjestelmä tuo reagoinnin ja pelaajien persoonat täysin uudelle tasolle.
Nyt voit nähdä ja tuntea, että Cristiano Ronaldo ja muut huippupelaajat liikkuvat kentällä aivan kuten todellisuudessakin.

FIFA 18 – Dramaattisia hetkiä

Tee upeita maaleja FIFA 18:ssa uusilla liikkeillä ja viimeistelyanimaatioilla, mitkä tuovat peliin uutta sulavuutta.
Luo kauniita maalitilanteita potkuillasi ja viimeistele vuosisadan maalilla.