FIFA 14

Koe erinomaisten maalien tekemisen tunnelma FIFA 14:sta. Peli pelaa samalla tapaa kuin parhaissa jalkapallo otteluissa kamppaillaan, innovaatioilla pelattavuuteen joka inspiroi faneja rakentamaan peliä keskikentältä käsin, sanellen ottelun tempoa. Tunne ilmassa oleva jännite tilanteiden muuttuessa mahdollisuuksiksi ja koe jännite verkon heiluessa.
FIFA 14 Ultimate Team vie edistymisesi nykyiseltä konsolisukupolvelta uudelle

Faneilla on mahdollisuus päästä käsiksi* omaan FIFA 14 Ultimate Team rosteriinsa, pelin sisäisiin tavaroihin ja valuuttaan (kolikot) kummaltakin konsolisukupolvelta: Xbox 360® ja Xbox One sekä PlayStation®3 ja PlayStation®4 -konsoleilta. Kaikki FIFA 14 Ultimate Teamissa tehdyt muutokset näkyvät molemmilla konsolisukupolvilla, joten fanit voivat kisata sekä vanhalla että uudella konsolilla läpi koko kauden.

Lisäksi fanit, jotka aloittavat FIFA 14 Ultimate Team -kokemuksensa Xbox 360 tai PlayStation 3 -konsolilla, säilyttävät nykyisen divisioonansa Seasons-moodissa myös uudella konsolilla. Uusien konsolien lanseerauksen jälkeen kaikki divisioonamatsit ja turnaukset, jotka pelataan yhdellä konsolilla näkyvät molemmilla konsolisukupolvilla: Xbox 360 ja Xbox One -konsoleilla tai PlayStation 3 ja PlayStation 4 -konsoleilla. Faneilla on myös ainutkertainen mahdollisuus siirtää FIFA Points -pisteensä Xbox 360 -konsolilta Xbox Onelle ja PlayStation 3 -konsolilta PlayStation 4 -konsolille.

FIFA 14 Ultimate Teamissa on lisäksi oma yhteinen huutokauppa kaikille Xbox-pelaajille (Xbox 360 ja Xbox One) sekä kaikille PlayStation-pelaajille (PS3 ja PS4). Yhteinen huutokauppa tarjoaa faneille mahdollisuuden entistä rikkaampaan ja monipuolisempaan Ultimate Team -kokemukseen heti siitä hetkestä lähtien, kun uudet konsolit julkaistaan.

FUT-matseja pelataan joka päivä 3,4 miljoonaa kappaletta ja se tekee Ultimate Teamista EA SPORTS FIFA -pelin suosituimman pelimoodin.

Ultimate Team on EA SPORTS FIFA -pelin suosituin pelimoodi: FUT-matseja pelataan joka päivä 3,4 miljoonaa kertaa. Tänä vuonna FIFA 14: Ultimate Team vie moodin aivan uudelle tasolle huikealla määrällä uusia ominaisuuksia kuten FUT Chemistry Styles -tyylit, joukkueen muokkaus ja paljon muuta.

Syvä kemiajärjestelmä: Voit muokata joukkueen pelityyliä FIFA 14 -pelissä täysin uuden FUT Chemistry Stylesin avulla. FUT Chemistry Styles ja Loyalty tekee jokaisesta pelaajasta ja joukkueesta ainutlaatuisen. Nämä aspektit korvaavat aiemmat pelaajien muokkaus- ja moraaliominaisuudet.
 

Maalivahdeille, puolustajille, keskikentälle ja hyökkääjille on saatavilla useita erilaisia FUT Chemistry Styles -tyylejä. Jokainen kemiatyyli vaikuttaa pelaajien atribuutteihin, jolloin jokainen pelityyli myös tuntuu erilaiselta.
 

Tekemäsi valinnat vaikuttavat koko joukkueen suorituskykyyn - aivan kuten oikeassa futiksessa. Tavoitteena on luoda omalle joukkueelle ideaaliset kemiat, jolloin pystyt hyödyntämään joukkueen koko potentiaalin. Voit esimerkiksi parantaa hyökkääjän maalinteko-ominaisuuksia käyttämällä Attacking Chemistry Style -tyyliä, joka parantaa hyökkäysominaisuuksia. 

Online Single -matsit: Yhteisön eniten toivoma ominaisuus palaa FIFA 14 -pelissä. Pelaajat voivat testata kykyjään yksittäisissä online-matseissa vastustajia vastaan.
 

 

Laajennettu Seasons-moodi: Pelaa online tai offline Seasons-moodia, joka sisältää 10 divisioonaa toimintaa. Uusi Historic Seasons -pitää kirjaa tuloksistasi ja voit ansaita uusia kolikoita, tavaroita ja pelaajia matkan varrella.

 


Uusi Transfer Market etsi & vertaa -toiminto: Uusi virtaviivainen ja käyttäjäystävällinen hakutoiminto mahdollistaa pelaajien etsimisen nimen perusteella Transfer Marketista ja myös heidän vertaamisensa nykyiseen kokoonpanoosi.
 

Pelaajien lojaalisuus: Paketeista löytyvät pelaajat starttaavat automaattisesti lojaliteetin kemiaboostilla, mutta Transfer Marketista hankitut eivät. Näiden pelaajien tulee pelata 10 matsia ennenkuin he avaavat lojaalisuuden.
Uudet joukkueen muokkaustoiminnot: Nyt voit muokata omaa joukkuettasi ensimmäistä kertaa suoraan Fifa Ultimate Team -joukkueruudussa.