Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
Final Fantasy XII: The Zodiac Age

1 / 1

Final Fantasy XII: The Zodiac Age

29,99 €
Astu sodan aikakaudelle Ivalicen maailmaan. Archadian Empiren valloittama pieni Dalmascan kuningaskunta on raunioina ja sekasorron vallassa. Ainoa ja oikea kruununperillinen prinsessa Ashe omistaa itsensä vastarinnalle maansa vapauttaakseen. Nuo
 • Roolipelit
 • Playstation 4
Lue lisää

Astu sodan aikakaudelle Ivalicen maailmaan. Archadian Empiren valloittama pieni Dalmascan kuningaskunta on raunioina ja sekasorron vallassa. Ainoa ja oikea kruununperillinen prinsessa Ashe omistaa itsensä vastarinnalle maansa vapauttaakseen. Nuori mies nimeltään Vaan, joka menetti perheensä sodassa, unelmoi lentävänsä vapaana taivaalla. Liity näiden epätavallisten liittolaisten ja heidän kumppaniensa taisteluun vapauden ja kaatuneiden kuninkaallisten puolesta, kun he lähtevät sankarilliselle seikkailulle vapauttamaan kotimaataan.

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE parantaa vuoden 2006 FINAL FANTASY® XII -klassikkoa. Se on nyt kauniimpi ja helpommin pelattavissa kuin koskaan. Teräväpiirtoversio esittelee useita nykyaikaisia parannuksia, mukaan lukien uudelleenluodut taistelumallit ja parannellun työjärjestelmän. Uudet trophyt ja jakotoiminnot sekä merkittävät HD-luokan grafiikka- ja ääniparannukset tarjoavat sekä uusille että palaaville pelaajille mahtavan seikkailun, joka kattaa Ivalicen maailman aivan uudella ja parannetulla tavalla.

 

 • Mukana on useita upouusia ja parannettuja peliominaisuuksia:

-       The Zodiac Job System – parannettu hahmojen tasojärjestelmä, joka mukautuu nyt pelaajan mieltymysten mukaan.

-       Trial Mode – haasta hirviöitä ja vihollisia jopa 100 perättäisessä taistelussa.

-       Speed Mode.

 • Uusimman sukupolven HD-ilme, hahmot ja välinäytökset on remasteroitu teräväpiirtografiikoilla.
 • Aito 7.1 Surround -ääni, mukaan lukien korkealaatuiset puheet ja uudelleen äänitetyt taustamusiikit, jotka hyödyntävät uusimman sukupolven äänentuotantoa. Moderneja edistysaskeleita, mukaan lukien PlayStation®4:n trophy-tuki ja jakotoiminnot, automaattinen tallennus ja lyhyemmät latausajat.
 • Loputtomasti pelattavaa ja seikkailtavaa, mukaan lukien Hunts, Battles ja minipelit. 
 • Lisäosa
  Ei
 • Laji
  Roolipelit
 • Formaatit
  Playstation 4
 • EAN
  5021290074309
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita