LEGO Star Wars: The Force Awakens

Ennakkovaraustarjous - LEGO Star Wars: The Force Awakens

Ennakkovaraa Lego Star Wars: The Force Awakens ja saat käyttöösi ”Jabbas Palace Character Packin” joka sisältää seuraavat hahmot:
•    Jabba the Hut
•    Bib Fortuna
•    Malakili
•    Gamorrean Guards
•    Bounty Hunter Boushh
•    Dancer Oola
•    Princess Leia Costume 
*Tarjous on voimassa PS4-, Xbox One-, PS3-, Xbox 360-konsoleille ja PC:lle.

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Julkaisu – LEGO Star Wars: The Force Awakens

Vihdoinkin olemme saaneet tietoomme, että pääsemme kokemaan uuden Star Wars elokuvan “The Force Awakens” yhdessä LEGOn kanssa. Totuttuun tapaan pääsemme pelaamaan läpi Star Wars seikkailun huumoria unohtamatta, ja lisäksi peli sisältää prologin joka yhdistää kuilun elokuvien VI ja VII välillä. Emme malta odottaa että pääsemme etsimään salaisuuksia sekä keräämään palikoita joiden avulla peliin saa lisää mahtavia Star Wars hahmoja.

LEGO Star Wars: The Force Awakens julkaistaan 28.6.2016, ennakkovaraa omasi jo nyt ja pidä silmällä sivujamme jonne lisäämme uutisia, trailereita sekä paljon muuta.

LEGO Star Wars: The Force Awakens – tutustu Reyn seikkailua edeltävään aikaan

Uusin LEGO Star Wars –peli pohjautuu Star Wars: The Force Awakens –elokuvaan. Hahmovalintoja ovat Finn, Rey, Kylo Ren ja muut hahmot Disneyn uusimmasta avaruusseikkailusta. Jos rakastat LEGOja on LEGO Star Wars: The Force Awakens itsestään selvä hankinta.  Mitä oikeastaan tapahtui episodi 6 ja 7 välissä?

Se selviää LEGO Star Wars: The Force Awakens –pelissä, jossa monet kentät sijoittuvat aikaan sen jälkeen, kun Luke murskasi avaruusimperiumin mutta aikaan ennen kuin Rey jättää Jakku-aavikkoplaneetan. Joten valmistaudu viettämään aikaa vanhojen sankareiden kanssa vielä kerran 28. kesäkuuta, jolloin julkaistaan LEGO Star Wars: The Force Awakens.