Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Lego The Movie 2 Videogame

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Lego The Movie 2 Videogame

(0)
Kirjoita arvostelu

Playstation 4

19,99 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    5-15 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja CDON
  • Toiminta, Seikkailu
  • Playstation 4
Hirviömäiset avaruusolennot ovat hyökänneet, kaapanneet Emmetin ystävät ja jättäneet Palikkalan raunioiksi! Kaikki toivo lepää nyt Emmetin ja sankarillisen hahmojoukon harteilla, joten heidän tulee matkata halki maailmojen pelastaakseen ystävänsä Systar-systeemin oudoilta asukkailta. Matkusta ulkoavaruuteen, löydä uusia maailmoja ja testaa Mestarirakentajataitojasi.

Fanien suosikkihahmot: Emmet, Lucy, LEGO-Batman ja ystävät ovat palanneet, ja mukana tulee myös uusia ja mystisiä hahmoja kuten Kenraali Sulosorto ja Rex Vaaraliivi.

Uusia maailmoja löydettävänä: Tutki LEGO-galaksia ja löydä Reliikkejä ja Mestaripalasia. Toimi ystäviesi kanssa ja vieraile kaupoissa saadaksesi lisää palkintoja ja tehtäviä.

Voit rakentaa maailmasi uudelleen: Rakenna erityisiä LEGO-rakennelmia löytääksesi uusia alueita ja esineitä. Päästä sisäinen Mestarirakentajasi valloilleen ja rakenna maailmasi uudelleen.
Lisäosa:
Ei
Laji:
Toiminta
Seikkailu
Formaatit:
Playstation 4
EAN:
5051895412114

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.