Metroid Samus Returns (Nintendo 3DS)

Metroid Samus Returns
Lähetä ystävälle
€ 37.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
Klassinen Metroid-seikkailu palaa täysin uudistettuna versiona.

Pelaa legendaarisella palkkionmetsästäjä Samus Aranilla ja selvitä tiesi läpi vihollisten täyttämän planeetan. Hänen tehtävänsä? Pysäyttää Metroidit tässä vuoden 1991 Game Boy -seikkailun uudistetussa versiossa.

Samuksen liikevalikoima on laajentunut uusilla hyökkäyksillä ja kyvyillä, jotka tulevat varmasti auttamaan häntä vaarallisten yllätyksien kohtaamisessa. Tämä intensiivinen, sivuttainvierivä toiminta-tasoloikka esittelee Metroid-sarjan loistavasti uusille pelaajille ja samanaikaisesti se soveltuu täydellisesti myös sarjan pitkäaikaisille faneille. Peli julkaistaan yksinoikeudella Nintendo 3DS -käsikonsoleille.

 • Tämä intensiivinen, sivuttainvierivä toiminta-tasoloikka on tehty täysin uusiksi upeilla 3D-efekteillä sekä monipuolisella ja tunnelmallisella värimaailmalla.
 • Sisältää klassisen Metroid II: Return of Samus -pelin pelattavuuden ja paljon täysin uutta sisältöä. Mukana on mm. uusia kykyjä, jotka hyödyntävät salaperäistä energialähdettä nimeltään "Aeion", tehokas lähitaisteluhyökkäys ja 360 asteen "Free Aim Mode".
 • Pelissä on paljon salaisuuksia löydettävänä ja jos löydät niitä tarpeeksi, voit aloittaa planeetta SR388:n menneisyyden salaisuuksien selvittämisen.
 • Kaksi uutta amiibo-figuuria, Samus Aran ja Metroid, julkaistaan samana päivänä kuin peli julkaistaan. Peli on myös yhteensopiva Super Smash Bros. Collection -sarjan Zero Suit Samus ja Samus amiibo-figuurien kanssa.
 • Metroid: Samus Returns -pelistä julkaistaan myös Limited Edition -versio, joka sisältää pelin fyysisen version, alkuperäisen Game Boyn Metroid II: Return of Samus -pelin latauskoodin, jonka voi käyttää Nintendo eShopissa, SteelBook-kotelon, CD-levyn, joka sisältää 25 kappaletta Metroid-sarjasta, kultaisen "S"-pinssin, Morph Ballin muotoisen avaimenperän ja 40-sivuisen taidekirjan.

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Pelikonsoli Expansion pack: Ei
Julkaisu: 15-09-2017 Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Tuotenumero: 3040586191 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Samus Returns on 2D Metroidia parhaimmillaan. Kenttäsuunnittelu on loistavaa, äänimaailma täynnä tunnelmaa ja uusi parry mekaniikka toimii mainiosti. Sarjan aiemmista osista poiketen seikkailu on tosin melko suoraviivainen, mutta enpä tätä osannut ainakaan itse lukea miinukseksi. Peli vei mukanaan niin, että hädin tuskin malttoi laskea sitä pois käsistä. Ei voi kuin suositella.

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 15 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 10 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »