Need For Speed Payback

Downloads

Need For Speed - Car Pack

Platinum Car Pack sisältää:

  • Nissan 350Z 2008
  • Chevrolet Camaro SS 1967
  • Dodge Charger R/T 1969
  • Ford F-150 Raptor 2016
  • Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016
  • Det exklusiva Platinum Blue Tire Smoke

Need for Speed ™ Payback

Need for Speed™ - yksi maailman parhaiten myyvistä peleistä palaa uudella kostotarinalla pelissä Need for Speed Payback.
Tässä Fortune Valleyn alamaailmaan sijoittuvassa tarinassa petos rikkoo sinun ja ryhmäsi välit. Yhdistätte kuitenkin voimanne kostaaksenne The Houselle – pahalle kartellille, joka hallitsee kaupungin kasinoita, rikollisia ja poliiseja.
Tässä korruptoituneessa uhkapelurin paratiisissa panokset ovat korkeat ja The House (talo) voittaa aina.

† Platinum Blue Tire Smoke on eksklusiivinen Platinum Car Pack -ajoneuvoille
** TÄMÄ TARJOUS ANNETAAN SINULLE VAIN KAMPANJATARKOITUKSESSA JA SILLÄ EI OLE RAHALLISTA ARVOA. KOSKEE VAIN UUSIA NEED FOR SPEED PAYBACK ("TUOTE") OSTOJA. TARJOUS UMPEUTUU, KUN TUOTE JULKAISTAAN. KERTAKÄYTTÖINEN KOODI VANHENEE VUODEN KULUTTUA TUOTTEEN JULKAISUSTA. TARJOUS ON VOIMASSA VAIN KAMPANJAAN OSALLISTUVILLA JÄLLEENMYYJILLÄ. KYSY JÄLLEENMYYJÄLTÄSI TIETOJA KOODIN JAKELUSTA. TARJOUSTA EI VOI KORVATA, VAIHTAA, MYYDÄ TAI VAIHTAA KÄTEISEEN TAI MUIHIN TUOTTEISIIN TAI PALVELUIHIN. TARJOUSTA EI VOI YHDISTÄÄ MUIHIN TARJOUKSIIN TAI ALENNUKSIIN ILMAN EA:N NIMENOMAISTA LUPAA; TARJOUSTA EI VOI YHDISTÄÄ KYSEESSÄ OLEVAN SISÄLLÖN LUNASTAMISEEN TARKOITETTUIHIN ENNAKKOON MAKSETTUIHIN KORTTEIHIN. TARJOUS EI OLE VOIMASSA MAISSA, JOISSA LAINSÄÄDÄNTÖ KIELTÄÄ TARJOUKSEN TAI VEROTTAA TAI RAJOITTAA SITÄ. PELAAMISEEN TARVITAAN INTERNETYHTEYS, EA-TILI JA TUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN  (TERMS.EA.COM) SEKÄ EA:N TIETOSUOJA- JA EVÄSTEKÄYTÄNNÖN (PRIVACY.EA.COM) HYVÄKSYMINEN JA TUOTTEEN REKISTERÖINTI KERTAKÄYTTÖISELLÄ KOODILLA. LISÄTIETOJA TUOTTEESTA JA SISÄLLÖNSUOJAUSTEKNOLOGIASTA LÖYTYY OSOITTEESTA WWW.EA.COM/LEGAL, JOS JA KUN SAATAVILLA. VAIN YLI 15-VUOTIAAT VOIVAT KÄYTTÄÄ VERKKOTOIMINTOJA. PELAAMINEN VOI EDELLYTTÄÄ PAKOLLISIA SISÄLTÖPÄIVITYKSIÄ, JOTKA LADATAAN AUTOMAATTISESTI. SISÄLLÖN LATAAMISESTA VOI AIHEUTUA KAISTANLEVEYDEN KÄYTTÖMAKSUJA. EA VOI LOPETTAA VERKKOTOIMINNOT, KUN LOPETTAMISESTA ON OLLUT 30 PÄIVÄN AJAN ILMOITUS OSOITTEESSA WWW.EA.COM/FI/SERVICE-UPDATES.