Pelitietokoneet - Kone pelaamiseen netistä

Pelikone vaativaan pelaamiseen

Luotettava pelikone selviytyy raskaasta käytöstä ja on tärkeää ettei se säästele suorituskyvyssä. Valitse oikea kone pelaamiseen, joka mahdollistaa lempipeleistäsi nauttimisen upealla grafiikalla ilman lagia. CDON.COMilta löydät parhaat pelikannettavat, peliläppärit sekä pöytäkoneet pelaamiseen. Tutustu valikoimaamme alla, ja » lue lisää pelikoneistamme.

Aseta oikeat vaatimukset koneellesi

Pelaajat asettavat korkeimmat vaatimukset mitä tulee tietokoneisiin - oikeasta syystä. Pelit vaativat usein todella korkeaa suorituskykyä ja pelaajana on kohtuullista odottaa koneen suoriutuvan salamannopeasti kaikissa tilanteissa. Pieninkin viive voi määrittää pelin kohtalon voiton ja tappion välillä - ja tätähän ei tosipelaaja voi hyväksyä.

Hyvässä pelitietokoneessa tulee olla tehokas näytönohjain, nopea CPU (prosessori) sekä runsaasti sisäistä muistia jotta se jaksaa pyörittää raskaimmatkin pelit. Suosittelemme korkeasuorituskykyistä prosessoria Inteliltä tai AMDltä sekä luotettavaa näytönohjainta NVIDIAlta tai AMDltä joka tarjoaa parhaan grafiikan sekä suorituskyvyn. Näytön ja kovalevyn vaatimukset riippuvat siitä millaisia pelejä pelaat ja mihin muuhun konetta käytät. Suosittelemme kuitenkin että valitset reilun kokoisen pelinäytön jonka avulla saat parhaan pelikokemuksen.

Oikean tyyppinen pelikone

Meiltä löydät pelitietokoneet kaikissa hintaluokissa erityyppisille peleille - markkinoiden kovimmista pelikoneista edullisempiin malleihin jotka huokeammasta hinnastaan huolimatta selviytyvät useimmista raskaimmistakin peleistä. CDON.COMilta löydät pelikoneet johtavilta valmistajilta kuten Acer, Asus, HP sekä MSI. Koneiden lisäksi meiltä löydät enemmän ja vähemmän tarpeelliset pelitarvikkeet joiden avulla voit parantaa pelikokemustasi entisestään.

Perinteisesti pelaajat ovat suosineet pöytämallisia koneita pelaamiseen, mutta hyvä valinta on myös peliläppäri jotka ovat nykypäivänä  erittäin tehokkaita ja pystyvät pyörittämään myös raskaitakin pelejä. Unelmatilanteessa pelaajalla on toki molemmat - suorituskykyinen pöytäkone kotona sekä pelikannettava jonka voi napata helposti mukaan mikäli jostain syystä on irroittauduttava analogiseen maailmaan.