Playstation 3 (PS3)

PlayStation 3 ei ole vain uskomattoman edullinen pelikonsoli. Se on myös Blu-Ray soitin. Yhdistä massiiviseen pelivalikoimaan mahdollisuus pyörittää elokuvia sekä muuta materiaalia HD laatuisena - kaikki tämä edulliseen hintaan.
» Lue lisää Playstation 3:sta
Playstation 3 lyhennetään PS3, joka on japanilaisen Sonyn valmistama. PS3 on PS2 ja PS1 seuraaja. Playstation 3 konsoli tunnetaan hienosta grafiikastaan PS3 peleissä, mutta sitä voidaan käyttää myös mediacenterinä, koska PS3:ssa on sisään rakennettu kovalevy sekä blueray soitin. PS3 konsolilla voi surffata myös internetissä. Viimeisin versio PS3:sta on PS3 Slim, jossa on 12GB SSD kovalevy sekä 500GB kovalevy. Konsoli on keveympi ja pienempi entä aikasempi PS3 versio. Playstation 3 formaattiin löytyy useita lisävarusteita peleihin. Dual Shock 3, joka on vibraatiolla varustettu ohjain. Sony Blue-Ray kaukosäädin, jota voi käyttää Blue-Ray soittimeen sekä Playstation Moveen, joka on liiketunnistin kamera.

Suosittuja Playstation 3 pelejä ovat Killzone, Gran Turismo, Ratchet & Clank sekä Little Big Planet. Pystyäksesi pelaamaan netissä tarvitset Playstation Network tilin. Playstation Networkia kutsutaan myös lyhenteellä PSN. PSN:ssä voit katsoa filmejä, ladata pelejä sekä ostaa in-game sisältöä peleihisi.