Playstation 4 (PS4)

Osta Playstation 4 omaksi täältä, ja täydennä paketti PS4 tarvikkeilla. Ohjaimet, laturit, kaapelit sekä headsetit konsolille löydät CDON.COMilta. Meiltä löydät myös Playstation Pro sekä Slim mallit. » Lue lisää Playstation 4:stä
PlayStation 4 on tehokkain pelikonsoli koskaan, kahdeksanytimisellä AMD-prosessorilla sekä suorituskykyisella Radeon-grafiikalla joka tarjoaa pelikokemuksen eri luokassa. PS4 olohuoneessa varmistaa pääsyn uusimpiin ja parhaisiin peleihin yksityiskohdilla joita et ole koskaan aiemmin kokenut pelikonsolissa.

Kaikki joka teki PS3:sta suositun, löytyy myös PS4:stä mutta parannettuna vuosikertana. Esimerkiksi ohjain DualShock 4, joka on päivitetty uuteen käyttäjäystävällisempään muotoiluun ja uusilla toiminnoilla; painikkeiden toimintaa on parannettu sekä kosketuslevy on integroitu tehostamaan pitkiä FPS-sessioita. Tämän lisäksi ohjain on varustettu paremmilla analogisilla kaiuttimilla sekä kaiutin ja kuulokeliitännillä.

Toinen uniikki toiminto on että voit streamata PS4 pelisi suoraan Playstation Vitaan tai älypuhelimeesi tai tablettiin Xperia Z3-sarjasta. Tällä tavalla voit pelata Playstation 4-pelejä langattomasti mistä tahansa kunhan sinulla on yhteys tarpeeksi nopeaan langattomaan verkkoon.

Pelejä voidaan ostaa sekä ladata Playstation storesta, ja tallentaa sisäänrakennetulle kovalevylle. Voit myös pelata sillä aikaa kun peli lauautuu. Playstation Networkin kautta saat mahdollisuuden pelata ystävien ja perheen kanssa, tai pelaajien ympäri maailmaa ilman juoksevia liittymämaksuja.

Saatko virheilmoituksen PS4:lta?

Kohtaatko seuraavan virheilmoituksen Playstation 4 konsoliltasi: ce-34878-0, sulje nykyinen ohjelma ja asenna viimeisin ohjelmistopäivitys (system software patch) Playstation 4 konsolillesi.

Tämä ilmoittaa virheestä Sonylle kun usea käyttäjä saa saman virheilmoituksen.Playstation 4 Pro

Playstation 4 Pro

Playstation 4 Wireless Stereo Headset 2.0


Sonyn PS4-kuulokkeet, joissa on 7.1 surround-ääni ja mikrofoni melunvaimennuksella,sopivat täydellisesti pelaamiseen ja sinä sekä ystäväsi voitte chattailla vaivatta pelatessanne.  


Myös Playstation Storen Headset Companion -sovelluksen  kautta on mahdollista luoda ja tallentaa ääniprofiileja saadaksesi parhaan mahdollisen äänikokemuksen Playstation 4 tai Playstation 3:ssa.PS4 Uutuudet 2013-06-17

E3 messu on nyt ohi ja Sony esitteli yhdessä kehittäjän kanssa pelejä Playstation 4:lle.
Sony myös käytti mahdollisuuden esitellä Playstation 4 konsolin ensimmäistä kertaa.

PS4 Uutuudet 2013-05-22

Tsekkaa uusimmat Playstation 4 kuvat!
Uusimmassa teaser trailerissa Sony näyttää lähikuvia PS4 konsolista todella nopeasti.
Olemme keränneet muutaman hyvä laatuisen uvan Playstation 4:stä.

PS Uutuudet 2013-02-26

Yli 70 pelinkehittäjää tukevat Playstation 4:a ja tulevat mitä todennäköisimmin kehittämään pelejä konsolille.
Löydä suosikkipelinikkarisi kuvasta alta!

PS Uutuudet 2013-02-26

Watch Dogs Playstation 4:lle! Saako GTA V kilpaililjan?

PS Uutuudet 2013-02-25

Katso miten upealta Quantic Dream näyttää Playstation 4:lla!